Yardım İmeili cihazda sim kartı okumuyor

@erenakpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar Mi 8 SE (yurtdışı telefon)den poco X3 proya geçtim eski telefonuda babama verdim. Fakat babamın sim kartını taktiktan sonra sim kartini okumadığıni farkettim sanırsam imeili olduğu için ne yapmam gerek babaminkini farklı bir telefona takınca sorun olmuyor benim telefona sadece benim sim kartım oluyor yardimci olanlara şimdiden teşekkürler.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Selamlar Mi 8 SE (yurtdışı telefon)den poco X3 proya geçtim eski telefonuda babama verdim. Fakat babamın sim kartını taktiktan sonra sim kartini okumadığıni farkettim sanırsam imeili olduğu için ne yapmam gerek babaminkini farklı bir telefona takınca sorun olmuyor benim telefona sadece benim sim kartım oluyor yardimci olanlara şimdiden teşekkürler.
Hocam muhtemelen babanızın sim kartı eski chip bölümü içeriye doğru basık hale gelmiştir. sim kartı okumamasi normal değil şöyle deseniz cihazım yurt dışı pasaport kayıtlı sadece benim hattımda şebeke geliyor sorun yok derdim başka hatları okur ama şebeke gelmez sim kartı okumuyor ise sim kart eski olduğu için chip bölümü içeriye doğru basık şekle gelmiştir.
Çözümü 2 türlü olur tersinden bastırıp deneyin olmadi aynı hattı tekrar çıkarın sorun çözülür

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
*#06# yapınca çıkan imeileri sorgulayın. klon diyorsa imei işlemi yapılması gerekli..

Oyla:
Üst Alt