Yardım ımeıl

• Konbuyu başlatan elii
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 479

elii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
elif
Cihazım
ıphone
Konular
2
mrb yeni bir xiaomi telefon alıcam ımeıl numarasını nasıl sorgulatabilirim müşteri hizmetleri kapalı arızalandığı zaman nereye götürebilirim onu bilmem lazım teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Bu sorunları öncelikle telefonunuzu satın alacağınız yer ile görüşerek buradan teyit etmeniz daha sağlıklı cevaplar almanızı sağlayacaktır. Genel olarak söylemek gerekirse imei kontrolünü adresinden yapabilirsiniz. Garanti kontrolünü ise kutu içeriğinden çıkan garanti kartında yazılı olan firma ile bağlantıya geçerek sorgulayabilirsiniz.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
Bu sorularin cevabını telefonu alacağınız satıcı verebilir ancak. Garantilimi ithalat urunumu Xiaomi Türkiye mi kayitsizmi kimden alacaksaniz detaylarında yazar

Oyla:

elii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
elif
Cihazım
ıphone
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkürler yardımlarınız için xiaomi mağazası ürünü şuan yüksek fiyatlara verdiği için başka yerden alıcam ona da güvenemedim almadan satıcıdan ımeıl numarası rica edip sorgulatma yapmak istiyorum bu arada mağaza hepsi buradan aldıklarınızı ankarada ki servise götüremezsiniz diyor ama şimdi mı store oradan reklam yapıyor artık götürelebiliyor mu bilginiz varmı kampanya olunca buraya yazarsanız sevinirimmm~~

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
çok teşekkürler yardımlarınız için xiaomi mağazası ürünü şuan yüksek fiyatlara verdiği için başka yerden alıcam ona da güvenemedim almadan satıcıdan ımeıl numarası rica edip sorgulatma yapmak istiyorum bu arada mağaza hepsi buradan aldıklarınızı ankarada ki servise götüremezsiniz diyor ama şimdi mı store oradan reklam yapıyor artık götürelebiliyor mu bilginiz varmı kampanya olunca buraya yazarsanız sevinirimmm~~
Ürün ithalatçı garantili olursa Hepsi buradadan alınan ürün götüremezsiniz,Ancak Xiaomi Türkiye garantili alırsanız götürebilirsiniz.

Oyla:

elii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
elif
Cihazım
ıphone
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün ithalatçı garantili olursa Hepsi buradadan alınan ürün götüremezsiniz,Ancak Xiaomi Türkiye garantili alırsanız götürebilirsiniz.
[/QUOTE
hayır hepsi için dedi mağaza istanbula gönderirsiniz dedi bakalım inşallah indirim olursa bu ay sonu hemen alıcam bazen yapıyor mağaza

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Genpa, Ouno, KVK ve Delta Servis'in Ankara'da servis merkezleri mevcut. Cihazın garantisi bu firmalardan biri ise (Xiaomi Türkiye garantili olanlar Genpa ve Ouno servislerine teslim edilebilir) Ankara'da da cihazınızı götürüp elden teslim edebilirsiniz. Mağaza yanlış bilgi vermiş. Tavsiyem satmış olduğu cihaz hakkında daha fazla bilgiye sahip, konuya hakim farklı bir mağazan satın almanız yönünde olur. Her hangi bir sorun yaşamanız halinde son derece basit mağazada 3-5 dakikada çözülebilecek bir işlem için bile cihazınızı İstanbul'a gönderip bir kaç hafta telefonsuz kalmanıza neden olabilirler.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Genpa, Ouno, KVK ve Delta Servis'in Ankara'da servis merkezleri mevcut. Cihazın garantisi bu firmalardan biri ise (Xiaomi Türkiye garantili olanlar Genpa ve Ouno servislerine teslim edilebilir) Ankara'da da cihazınızı götürüp elden teslim edebilirsiniz. Mağaza yanlış bilgi vermiş. Tavsiyem satmış olduğu cihaz hakkında daha fazla bilgiye sahip, konuya hakim farklı bir mağazan satın almanız yönünde olur. Her hangi bir sorun yaşamanız halinde son derece basit mağazada 3-5 dakikada çözülebilecek bir işlem için bile cihazınızı İstanbul'a gönderip bir kaç hafta telefonsuz kalmanıza neden olabilirler.
Hocam bizim Mi 8 Lite cihazımız size sormuştum hatta son durumunu kvk garantiye vermiştik şarj soketi arızası için,cihaz yasal süre bitene kadar onlarda kaldı son gün cihaz su almış garanti dışı diyip geri yolladılar tamir etmeden bize o kadar süre telefonsuz kaldığımıza mı yanalım cihaz tamir olmamış ona mı yanalım garanti dışı kalmış ona mı yanalım bilemedik valla :)

Oyla:
Üst Alt