Yardım IMEI

YesilBey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Red Mi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL v10.3.3
Telefon Modeli
Red Mi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Cihaz Bilgileri :
Model: Xiaomi Red Mi S2 64GB Global Version
Android Sürümü : 9
Herkese merhabalar forumda yeniyim bir sorunum var , şöyle ki;
Kutu ve cihazda bundan 3 gün öncesine kadar Türkiye kayıtlı olan IMEI numaraları kendi kendine değişti. Haliyle mobil ağ kullanılamıyor hatası aldım, *#06# yaptığımda çıkan IMEI numaralarının ne kutu üstündeki IMEI numaraları ile ne de cihazın 3 gün önceki IMEI numaraları ile ilgisi yok(Kutu,fatura,cihaz numaraları aynıydı).Ürünü 6/12/2018 tarihinde faturalı ve 1 yıl ithalatçı garantili olarak aldım faturada bulunan IMEI ve kutu kutudaki IMEI numaraları aynı bu sorun nasıl ortaya çıktı inanın hiç bilmiyorum , yardımcı olursanız çok sevinirim.3 kuruş öğrenci paramla biriktirdiğim doğum günümde kendime hediye ettiğim cihaza henüz elveda edemem ,bunun için durumum yok , yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. :) ...

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
İmei kendi kendine degismez.kapanir bloke olur ama degismez.Sende imei degistirebilirsin zor bise degilki.olmadi carsida 50 liraya yaparlar umutsuzluga dusmene gerrk yok dostum

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Durduk yere kendi kendine değişti, öyle mi?
Hiç bir işlem yapılmadı yani cihaza?

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.

Oyla:

YesilBey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Red Mi S2
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Durduk yere kendi kendine değişti, öyle mi?
Hiç bir işlem yapılmadı yani cihaza?

İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.
Gerçekten hiçbir işlem yapmadım bunu tüm samimiyetimle söylüyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmei kendi kendine degismez.kapanir bloke olur ama degismez.Sende imei degistirebilirsin zor bise degilki.olmadi carsida 50 liraya yaparlar umutsuzluga dusmene gerrk yok dostum
Cebimde iken fast boot ekranında açıldığına şahit oldum birkaç kez ama bundan kaynaklı olabileceğini düşünmüyorum, IMEI repair olayını da nasıl yapılır hiç bilmiyorum Konya içinde Mi Servisi varsa ilk önce oralara danışsam iyi olacak gibi gözüküyor gerçekten bu durum beni üzmeye başladı :( .Anlayamadığım nokta da nasıl değişmiş olduğu bundan 3 gün öncesinde hiçbir sorun yaşamadan orijinal IMEI ve Türkiye kayıtlı bir cihaz kullanıyordum:(

Son düzenleme:
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Fabrika ayarlarına alındığında, twrp yerine kendi recovery'si varsa Efs partisyonunu silen cihazları gördük ama durduk yere IMEI değişeni görmedik. Yardımcı olacaklarını hiç sanmıyorum ama garanti servisiniz ile irtibata geçmenizi, çözüm alamazsanız THH'ye başvurmanızı tavsiye ederim. Sonuçta IMEI'niz zaten btk'ya kayıtlı ve değiştirmenizi gerektirecek hiçbir durum yokken sizin bunu kurcalamaya kalkmanızın hiçbir manası yok.

Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Bana kalırda cihazı unlocked imei atılmış ve öyle satılmış , başka açıklaması olamaz.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Kutu ve faturada bulunan imeiye sahip gerçek cihaz bozuldu ve kullanılamaz hale geldiyse, aynı model başka cihaza o cihazın imeileri atılmış ve öyle satılmış da olabilir. Başka ihtimal gelmedi aklıma :)

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Kutu ve faturada bulunan imeiye sahip gerçek cihaz bozuldu ve kullanılamaz hale geldiyse, aynı model başka cihaza o cihazın imeileri atılmış ve öyle satılmış da olabilir. Başka ihtimal gelmedi aklıma :)
Hocam cihaz hard reset olmadan imei kendi kendine değişemez ki.Hurdaya çıkan cihaz aktif olmazsa klon imei olarak da görünemez.(tabi birden fazla cihaza atılmamışsa) Arkadaş bilerek değil ama bilmeden bişiler yapmış olmalı.

Oyla:
Üst Alt