Yardım IMEI Yedeği Nasıl Alınır!

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Evet sıfırladım da güncelledim de.
Yurt dışı cihaz mıydı peki ? İMEİ Gitmedi yani ? Telefoncu bizzat kendi İMEİ Atarken sıfırlama yapma imei gider dedi. Çünkü dediğim gibi bende 2. el aldığımda bana vericeği için cihazı sıfırlamış, ime gitmişti. Haliyle imei attırmak zorunda kalmıştık.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Yurt dışı cihaz mıydı peki ? İMEİ Gitmedi yani ? Telefoncu bizzat kendi İMEİ Atarken sıfırlama yapma imei gider dedi. Çünkü dediğim gibi bende 2. el aldığımda bana vericeği için cihazı sıfırlamış, ime gitmişti. Haliyle imei attırmak zorunda kalmıştık.
Twrp yükle öyle sıfırla imei korkun varsa. Bu kadar takma yanlış yapa yapa öğrenirsin. Youtube da nasıl ime i atılır videosu var.

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Twrp yükle öyle sıfırla imei korkun varsa. Bu kadar takma yanlış yapa yapa öğrenirsin. Youtube da nasıl ime i atılır videosu var.
Twrp yükleyip öyle yapayım o zaman. Teşekkür ederim.

taha0001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tahsin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
1

Redmi Note 11 Pro 4G
vivaHelio G96Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez.
Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlanma ile numaralar silinmez.

Aynı cihaz bende de mevcut. Güncelleme yapmazsanız IMEI'leriniz gitmez. Yaptırmışken direnç işlemi yaptırmak daha mantıklı olurdu.
bir yede okudum dirençsiz çift sim imei yüklemelerde mi flaş programı ile bl kilit açık olursa güncellemede imei gitmez diye dogrumur

Redmi Note 11 Pro 4g (viva) olan telefona imei atanlar farklı program yada metotlarla atmasından kaynaklımı acaba bazıları sıfırlama yapılıyor bazı yöntemle güncelleme alıyor acaba farklı sürümlerdeykenmi imei atılıyor karmaşa ordan çıkıyor yoksa tüm imei atanlar en eski sürüme düşürüp sonramı imei atıyor

Üst Alt