Soru İmei ve Yurtdışında Unutulan Telefon.

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Dostum bulgaristan günrüğünün kurallarını biliyormusun peki ? ya onlardada farklı kurallar varsa ve bulgar gümrüğünden geçmezse ?

engerex

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
OnePlus One
Konular
8
Her zaman riskli iş. Kesin karara varmak zor. 10 üründen 1'i takılabilir. Mesela Çin sitesinden aldığım telefon geçti ve sorun yaşamadım. Bu demek olmuyor başkası da yaşamaz.

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Dostum bulgaristan günrüğünün kurallarını biliyormusun peki ? ya onlardada farklı kurallar varsa ve bulgar gümrüğünden geçmezse ?
Bulgaristan Gümrüğünde Sıkıntı Yok Avrupa Gümrük Kuralları Geçerli.Çinden Sipariş ettiğiniz telefonu direk Bg adresinize gönderebilirsiniz ama %18 vergisini ödemek zorundasınız yada direk vergi içinde de gönderttirebilirsiniz.Top-One ve hongKong Goldway gibi satıcılar direk vergi içinde sistemi ile yolluyorlar böye alırsanız kapıya kadar gelir.Avrupa sitesinden alırsanız Avrupa birliği Ülkesinden bir diğer Avrupa Birliği ülkesine vergi yok diye biliyorum ama fiyatlar pahalı.

GORAX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuğrul
Cihazım
Galaxy S8
Konular
0
Merhabalar herkese

Konuyu adeta hortlakladım biliyorum ama şuan buna benzer durumum var: Almanyada telefon sipariş verdim 1 gün ile annemi kaçırdı ve annem Türkiyeye geldi. Kendiside burda şuan. Şimdi ben herhangi bir arama yapmadan direk edevletten kayıt ettırsem o telefonuda kutusundan çıkarılmış ve yedeklemesi yüklenmiş bir şekilde kargo ile gönderse abim sorun olur mu? Yani kullanılmış telefon gibi göstersek.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhabalar herkese

Konuyu adeta hortlakladım biliyorum ama şuan buna benzer durumum var: Almanyada telefon sipariş verdim 1 gün ile annemi kaçırdı ve annem Türkiyeye geldi. Kendiside burda şuan. Şimdi ben herhangi bir arama yapmadan direk edevletten kayıt ettırsem o telefonuda kutusundan çıkarılmış ve yedeklemesi yüklenmiş bir şekilde kargo ile gönderse abim sorun olur mu? Yani kullanılmış telefon gibi göstersek.

Evet hocam mümkün.

Soru: Herhangi bir nedenle yurtdışında kalan/unutulan cep telefonu posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi halinde teslimi mümkün müdür?
Cevap: Evet, yurt dışına giden yolcuların IMEI numarası halihazırda kayıtlı olan cep telefonlarının çeşitli nedenlerle yurt dışında kalması ve bu telefonların posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi durumunda, söz konusu telefonların IMEI numaralarının kayıtlı olduğunun adresinden yapılacak sorgulama sonucu teyit edilmesi halinde teslim edilmesi mümkündür.

GORAX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuğrul
Cihazım
Galaxy S8
Konular
0
Evet hocam mümkün.

Soru: Herhangi bir nedenle yurtdışında kalan/unutulan cep telefonu posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi halinde teslimi mümkün müdür?
Cevap: Evet, yurt dışına giden yolcuların IMEI numarası halihazırda kayıtlı olan cep telefonlarının çeşitli nedenlerle yurt dışında kalması ve bu telefonların posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi durumunda, söz konusu telefonların IMEI numaralarının kayıtlı olduğunun adresinden yapılacak sorgulama sonucu teyit edilmesi halinde teslim edilmesi mümkündür.

Peki ne zaman kayıt edildiğini kontrol ederler mi?

GORAX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuğrul
Cihazım
Galaxy S8
Konular
0
Sanmıyorum ama bence yine de garantiye alın. Önce kaydı yapın, kayıttan 15-20 gün sonra göndersinler.
Tamamdır kaydını yapayım şubat ortasında göndersinler annemin adına
[doublepost=1517500935,1517496643][/doublepost]
Sanmıyorum ama bence yine de garantiye alın. Önce kaydı yapın, kayıttan 15-20 gün sonra göndersinler.

Peki UPS, FedEx yada DHL ile mi göndersinler yoksa normal Alman postasıyla mı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Tamamdır kaydını yapayım şubat ortasında göndersinler annemin adına
[doublepost=1517500935,1517496643][/doublepost]

Peki UPS, FedEx yada DHL ile mi göndersinler yoksa normal Alman postasıyla mı?

Almanya'dan gelecek kargolar konusunda maalesef bilgim yok hocam. :)

Üst Alt