- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Mi Max Prime
- Konular
- 20
Dostum bulgaristan günrüğünün kurallarını biliyormusun peki ? ya onlardada farklı kurallar varsa ve bulgar gümrüğünden geçmezse ?
Bulgaristan Gümrüğünde Sıkıntı Yok Avrupa Gümrük Kuralları Geçerli.Çinden Sipariş ettiğiniz telefonu direk Bg adresinize gönderebilirsiniz ama %18 vergisini ödemek zorundasınız yada direk vergi içinde de gönderttirebilirsiniz.Top-One ve hongKong Goldway gibi satıcılar direk vergi içinde sistemi ile yolluyorlar böye alırsanız kapıya kadar gelir.Avrupa sitesinden alırsanız Avrupa birliği Ülkesinden bir diğer Avrupa Birliği ülkesine vergi yok diye biliyorum ama fiyatlar pahalı.Dostum bulgaristan günrüğünün kurallarını biliyormusun peki ? ya onlardada farklı kurallar varsa ve bulgar gümrüğünden geçmezse ?
Merhabalar herkese
Konuyu adeta hortlakladım biliyorum ama şuan buna benzer durumum var: Almanyada telefon sipariş verdim 1 gün ile annemi kaçırdı ve annem Türkiyeye geldi. Kendiside burda şuan. Şimdi ben herhangi bir arama yapmadan direk edevletten kayıt ettırsem o telefonuda kutusundan çıkarılmış ve yedeklemesi yüklenmiş bir şekilde kargo ile gönderse abim sorun olur mu? Yani kullanılmış telefon gibi göstersek.
Evet hocam mümkün.
Soru: Herhangi bir nedenle yurtdışında kalan/unutulan cep telefonu posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi halinde teslimi mümkün müdür?
Cevap: Evet, yurt dışına giden yolcuların IMEI numarası halihazırda kayıtlı olan cep telefonlarının çeşitli nedenlerle yurt dışında kalması ve bu telefonların posta/hızlı kargo yoluyla geri gönderilmesi durumunda, söz konusu telefonların IMEI numaralarının kayıtlı olduğununLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresinden yapılacak sorgulama sonucu teyit edilmesi halinde teslim edilmesi mümkündür.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Peki ne zaman kayıt edildiğini kontrol ederler mi?
Tamamdır kaydını yapayım şubat ortasında göndersinler annemin adınaSanmıyorum ama bence yine de garantiye alın. Önce kaydı yapın, kayıttan 15-20 gün sonra göndersinler.
Sanmıyorum ama bence yine de garantiye alın. Önce kaydı yapın, kayıttan 15-20 gün sonra göndersinler.
Tamamdır kaydını yapayım şubat ortasında göndersinler annemin adına
[doublepost=1517500935,1517496643][/doublepost]
Peki UPS, FedEx yada DHL ile mi göndersinler yoksa normal Alman postasıyla mı?