Yardım imei süresi doldu ama aktif

kara53200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.0.10
Telefon Modeli
X7 PRO
Bootloader Kilidi
Kapalı
çift hattın birinin süresi doldu, ikinci simi kullanırken telefonu kapatıp açtım şebeke gitti bu sefer süresi dolan sime taktım ama şebeke var nasıl oluyor. diğer sim niye gitti biri aydınlatabilir mi

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bazen geçici olarak şebeke gelebilir. Süre dolduysa mutlaka geri gider. Sıfır tölerans olarak düşünmeyin bu işi süre sarkmaları olabilir. 4 ayda değilde daha fazla sürede kapanabilir. Bunlar random olarak herkesin başına gelen olağan şeylerdir.
Tek gerçek ise bir gün mutlaka şebekenin gidecek olması ve kayıt yapılması gerekmesidir :)

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
çift hattın birinin süresi doldu, ikinci simi kullanırken telefonu kapatıp açtım şebeke gitti bu sefer süresi dolan sime taktım ama şebeke var nasıl oluyor. diğer sim niye gitti biri aydınlatabilir mi
13t ve redmi note 13 pro cihazlarimda oluyordu 1 simi bitmişti 2. Simi zamanı vardı hat gelmiyordu arada yerleri değiştirince hat geliyordu bayadir bu olay oluyor

Oyla:

kara53200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
3
13t ve redmi note 13 pro cihazlarimda oluyordu 1 simi bitmişti 2. Simi zamanı vardı hat gelmiyordu arada yerleri değiştirince hat geliyordu bayadir bu olay oluyor
PEKİ SÜRE SIKINTISI YAŞIYORMUYDUNUZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazen geçici olarak şebeke gelebilir. Süre dolduysa mutlaka geri gider. Sıfır tölerans olarak düşünmeyin bu işi süre sarkmaları olabilir. 4 ayda değilde daha fazla sürede kapanabilir. Bunlar random olarak herkesin başına gelen olağan şeylerdir.
Tek gerçek ise bir gün mutlaka şebekenin gidecek olması ve kayıt yapılması gerekmesidir :)
güncel fiyatrlar nedir hocam

Oyla:

baran45249

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
PEKİ SÜRE SIKINTISI YAŞIYORMUYDUNUZ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncel fiyatrlar nedir hocam
Sürede sıkıntı olmuyor ama sürekli sim kart yerj değiştirmek zorunda kaliyorsun en iyisi IMEI attirmak

Oyla:
Üst Alt