Soru İmei süreci

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Google pixel 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, mesela bende 1 adet kayıtsız imei var bunu haziranda kullandım ekimde bittiğini varsayalım sonra yılbaşı gelsin ve 4 ay hakkım geri gelmiş olsun, sonra bu 4 aylık hakkı ben yine haziranda kullanmaya başlayabiliyormuyum yoksa sim kartımı taksamda takmasamda ocakta başlayıp nisanda sonamı eriyor süre hakkı?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhaba, mesela bende 1 adet kayıtsız imei var bunu haziranda kullandım ekimde bittiğini varsayalım sonra yılbaşı gelsin ve 4 ay hakkım geri gelmiş olsun, sonra bu 4 aylık hakkı ben yine haziranda kullanmaya başlayabiliyormuyum yoksa sim kartımı taksamda takmasamda ocakta başlayıp nisanda sonamı eriyor süre hakkı?
Yüksek ihtimalle yılbaşından sonra cihazdan SIM bilgisi alındıktan sonra işlemeye başlar. Yılbaşından önce SIM kartını çıkartırsanız ve istediğiniz zamanda takarsanız o zaman yeniden işler diye düşünüyorum.

Oyla:

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimalle yılbaşından sonra cihazdan SIM bilgisi alındıktan sonra işlemeye başlar. Yılbaşından önce SIM kartını çıkartırsanız ve istediğiniz zamanda takarsanız o zaman yeniden işler diye düşünüyorum.
Bende öyle tahmin ediyorum ama emin olmak için yazdım kesin bilen varsa yardımcı olur diye

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bende öyle tahmin ediyorum ama emin olmak için yazdım kesin bilen varsa yardımcı olur diye
İnternetteki kaynaklarda da öyle yazıyor açıkçası. Yine de deneyen birinin yorumu daha geçerli olacaktır. :)

Oyla:
Üst Alt