Yardım IMEI sorunu

BlaskalBanz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
IT
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.3.0
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba değerli forum üyeleri. Cumartesi günü Xiaomi Türkiye garantili Redmi Note 7 aldım. Ancak bu gün YASAL UYARI'dan mesaj geldi. Cihazın IMEI numarası kayıtlı değilmiş. Bu nasıl oluyor ? Ne yaptırmam lazım.

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Yukkodan alışveriş yapmıştım. Oraya mi basvurayim.

evet orada yetkili biriyle görüşün size gelen mesajı silmeyin e devletten aldığınız imei sorgularınıda gösterin cihazın faturasını da kaybetmeyin onların talimatı doğrultusunda hareket edersiniz.

Oyla:

BlaskalBanz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
IT
Konular
5
Yukko yurt dışı menşeili bir site diye biliyorum ve sonuç olarak adamlar kayıt yapmadan gönderiyor olabilir bu normal
Cihazlar Xiaomi Türkiye garantili olarak geliyor. Öyle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Ama oladabiiir.

Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Yukko yurt dışı menşeili bir site diye biliyorum ve sonuç olarak adamlar kayıt yapmadan gönderiyor olabilir bu normal
yurtdışı cihazlarının TR ye girişi gönderimi yasak Yukko.com tıpkı HepsiBurada.com gibi N11.com gibi ülkemizde faaliyet gösteren bir alış veriş sitesidir yetkili biriyle görüşmesinde fayda var yardımcı olacaklar diye tahmin ediyorum.

Oyla:

BlaskalBanz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
IT
Konular
5
Şikayetvar.com'dan şikayet oluşturdum. En kısa sürede geri dönüş yaparlar umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
böyle diyor.

Son düzenleme:
Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Şikayetvar.com'dan şikayet oluşturdum. En kısa sürede geri dönüş yaparlar umarım.

bazı cihazlar kayıt altına alınma aşamasındaki işlemleri devam ederken dağıtımı yapılarak satışa sunulabiliyor. 10-15 gün sonra kayıtlı olarak gözüküyor benim başıma gelmişti bir sefer öyle bir durumda olabilir.

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Bu durumda yapacağınız tek şey firmadan yetkili bir arkadaş ile görüşme sağlayıp durumun aslını öğrenmek. Ben ilk defa duyuyorum siteyi ama yazılanlara göre tanınmış bir siteymiş mağduriyetinizide giderirler diye düşünüyorum.

Oyla:

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
bazen geç kayıt yapabiliyorlar.Daha öncede Xiaomi Türkiye garantili telefonlarda bu sorunu görmüştüm İmei kaydını yapmakta geciktirebiliyorlar.Aldığınız yere bildirin.Yapılmazsa iade edeceğim deyin belki işlemleri hızlandırırlar.

Oyla:
Üst Alt