Çözüldü İmei sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Cuma günü cepporttan xiaomi mi5 64 gb olan modeli sipariş vermiştim. Bugün elime ulaştı. İmei sorgulamasında kayıt bulunamadı yazıyor. Telefonum muhtemelen kapanır gibime geliyor. Sizce ne yapmalıyım ? 14 günlük cayma hakkımı kullanıp iade mi edeyim? Yani Anlayamıyorum cepport gibi bi mağazanın böyle bişey yapması akıl mantık işi değil..

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    117,7 KB · Görüntüleme: 24

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
ayni sorun bende de var ins kapanmadan bu sorun cozulur ne yapmaliyiz ?

MuvahhidGenc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Sony Xperia
Konular
21
Böyle bir problem olabilir ama belliki sende farklı hesaplar açarak bu firmayı karalayan bir kişisin. Bu firma senin sorununla ilgilenmedi mi? Bak iade hakkı dahi vermiş sana ne diye böyle uğraşıyorsun?

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir problem olabilir ama belliki sende farklı hesaplar açarak bu firmayı karalayan bir kişisin. Bu firma senin sorununla ilgilenmedi mi? Bak iade hakkı dahi vermiş sana ne diye böyle uğraşıyorsun?
Kardeşim ne alaka çözemedim. Sonuç olarak para verip alıyoruz ve bir sorunla karşılaşıp buraya yazıyorum. Farklı hesap açıp karalamak neyin kafası yani.

h4lil20

Security
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
xiaomi mi5s
Meslek
Güvenlik
Konular
8
Yapmanız gereken ilk önce satın aldığınız firmayı arayıp durumu izah edin büyük ihtimalle yardımcı olurlar heralde ona göre ya iade edersiniz yada firma size yardımcı olur.
Kapanma konusundada hemen kapanmıyo önce YASAL UYARI mesajı geliyo o mesaj geldikten sonra 120 gün(yanlış hatırlamıyorsam) süreniz var

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
Telefon numarasını bulamadım cepport un. Mesaj attım cevap gelmedi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ayarsizherif Omeryilmaz

Hocam BTK ile yapılan görüşmede bugün gün içerisinde IMEI'lerin sistemde de görüneceği bilgisini verdiler. Ayrıca 14 günlük cayma hakkına gerek yok, eğer 14 gün geçtikten sonra da her hangi bir şekilde imei sorunu yaşarsanız dilediğinizde iade veya değişim yapabilirsiniz. :)

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
ayarsizherif Omeryilmaz

Hocam BTK ile yapılan görüşmede bugün gün içerisinde IMEI'lerin sistemde de görüneceği bilgisini verdiler. Ayrıca 14 günlük cayma hakkına gerek yok, eğer 14 gün geçtikten sonra da her hangi bir şekilde imei sorunu yaşarsanız dilediğinizde iade veya değişim yapabilirsiniz. :)

Eyvallah hocam teşekkür ederim

ayarsizherif

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
3
ayarsizherif Omeryilmaz

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ancak halen kayıt yok yazıyor. Bekleyecem bakalım fatura elimde nasıl olsa. Belki bi sorun çıkmaz ama insan sıkıntı yapıyor işte ☺️

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ancak halen kayıt yok yazıyor. Bekleyecem bakalım fatura elimde nasıl olsa. Belki bi sorun çıkmaz ama insan sıkıntı yapıyor işte ☺️

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler hocam. Bize verilen bilgi de bugün gün içinde kayıtların tamamlanacağı yönündeydi ancak maalesef görünen o ki tamamlanmamış... Umarım bir an önce şu kayıt işi hallolur da bizler de derin bir nefes alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt