Soru IMEI sonrası sorular ?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba hocalarım telefonuma IMEI işlemi yaptırdım aklımda bir kaç soru var sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum :)
- Hangi durumlarda IMEI gider ?
- Band20 desteğinin gidip gitmediğini nasıl öğrenebiliriz ?
- TWRP'den nasıl bir yedek almam gerekir IMEI giderse geri getirtebilmem için ?
- IMEI'den önce volte ve vowifi kullanmaktaydım fakat şuan ayarlardan açma durumumda her ikisinin de simgeleri gelmiyor tekrar hattı başka telefona takıp volte vowifi aktif etmem mi gerekir yoksa başka yolu var mıdır ?
Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Düzgün imei atamadıysan dm at halledelim.

Oyla:

rainroad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
rain
Cihazım
road
Konular
1
Merhaba;

Mi 9 t pro cihazıma imei repair işlemi uygulandı, yapan arkadaşta pek konuda ehil değil sanırım bazı sorunlarım var.
Volte tamamen gitti , geri gelmiyor.
İnternet hızı bariz şekilde düştü. Band20 yok, turkcell band20 yi kullanmıyor deniliyor ama hızım farkedilir oranda düştü. Cihaza google mesaj ve arama kullanılan rom kurulmuş ki çok sıkıntılı sanki, telefon aramasından sonra internetin geri gelmesi uzun sürüyor. (Arama yaparken mobil veri kesiliyor)
Yeni rom yüklemek istiyorum ama imei silinir korkusuyla onu da yapamıyorum. Hem yeni rom hem bu internet hızı için yönlendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Cihazın orjinal dosyalarından maalesef hic bir yedeğim yok, olsa da nasıl kurulacak onu da bilmiyorum.

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Merhaba;

Mi 9 t pro cihazıma imei repair işlemi uygulandı, yapan arkadaşta pek konuda ehil değil sanırım bazı sorunlarım var.
Volte tamamen gitti , geri gelmiyor.
İnternet hızı bariz şekilde düştü. Band20 yok, turkcell band20 yi kullanmıyor deniliyor ama hızım farkedilir oranda düştü. Cihaza google mesaj ve arama kullanılan rom kurulmuş ki çok sıkıntılı sanki, telefon aramasından sonra internetin geri gelmesi uzun sürüyor. (Arama yaparken mobil veri kesiliyor)
Yeni rom yüklemek istiyorum ama imei silinir korkusuyla onu da yapamıyorum. Hem yeni rom hem bu internet hızı için yönlendirme yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Cihazın orjinal dosyalarından maalesef hic bir yedeğim yok, olsa da nasıl kurulacak onu da bilmiyorum.

Band20 silinmiş IMEI atarken, geri döndürmek için yedeklere ihtiyacınız var sanırsam.

Ayrıca rom değişikliğini twrp üstünden yapabilirsiniz ama birkaç mesele var onlara uyarak geçmelisiniz. Forumda konuları mevcuttu.

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Tamamdır hocam volte vowifi o kodlarla aktif ettim ayarlardan da açtım fakat bildirim çubuğuna gelmedi logoları ve IMEI öncesi sıkıntısız çalışıyordu
kardeşim sana atılan imei tuşlu telefon imei'si dir büyük ihtimalle ayrıca repair işlemi yanlış yapılmış band 20 yok o qcn içerisinde bilen birisine tekrar imei repair yaptır band 20 işini de özellikle vurgula ki k20 pro qcn atmasınlar

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
kardeşim sana atılan imei tuşlu telefon imei'si dir büyük ihtimalle ayrıca repair işlemi yanlış yapılmış band 20 yok o qcn içerisinde bilen birisine tekrar imei repair yaptır band 20 işini de özellikle vurgula ki k20 pro qcn atmasınlar
Hocam hallettim ben o sorunları volte band20 hepsi geldi :)

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Yeniden repair işlemi yaptırdım bilen birisine hocam isterseniz mesaj atın oradan daha detaylı bilgi vereyim
Anladım hocam teşekkür ederim , bir şey dener misiniz benim için ,

Volte açık iken 112 ,155 gibi 3 hani numaralari aramaya calisir misiniz ?

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Anladım hocam teşekkür ederim , bir şey dener misiniz benim için ,

Volte açık iken 112 ,155 gibi 3 hani numaralari aramaya calisir misiniz ?
Hocam geçen gün elektrik gitmişti 186yı aradım hiç bir sıkıntı çıkmadı

Oyla:
Üst Alt