Yardım İmei sonrası kamera sorunu

Ahmed27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xioami
Konular
3
Merhaba arkadaşlar. Note 9 pro imei atıldıktan sonra kamera hatası çıktı. Telefoncuya tekrar götürdük. Yaptım dedi. 1 gün sonra yine çıktı. Uygulamalarda da sorun vardı o düzeldi ama kamera sorunu tekrarladı. Getir sıfırdan yazılım atalım dedi. Telefonun bootlader kilidini ilk aldığımızda ben açmıştım. İmei sonrası yeni yazılım yüklemedi. Şimdi sıfır yazılım atalım olmazsa tamirci bakar dedi. Ama imeiden önce hiç sorun yoktu. Sorun nedir acaba? Tamircilik bir durum varmıdır?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Karalamak istemiyorum ama bazı şerefsiz telefoncular sağlam parçayı çıkarıp bozuk takıyor sonra sizin kamera arızalı idi diyor eskiden kamerası sorunsuz olan note 8 imi tamire verdim yaptı ve sonra baktım kamera yemyeşil çalışmıyor götürdüm kameran da bozuk deyip ek ücret istedi adi.

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
kardeş bu telefonda imei le kameranın hiç alakası yok, yazılım bile atılmıyor, mi flash la orjinal rom at istersen imei gitmez, donanımsal bir arızadır

Son düzenleme:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
imei atılana kadar kamerada sorun yoktu, atıldıktan sonra sorun olmaya başladıysa, yerinde olsam o kamera bozuldukca götürür eline veririm onun

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
imei atılana kadar kamerada sorun yoktu, atıldıktan sonra sorun olmaya başladıysa, yerinde olsam o kamera bozuldukca götürür eline veririm onun
bahsedilen telefon note 9 pro imei nin telefon kamerasına etkisi yok donanımsal müdehaleyle halletmediyse farklı bir sorun vardır tek taraflı düşünmemek gerek

Üst Alt