Soru IMEI sıkıntısı yaşar mıyım?

bugra.topa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra Topa
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
Herkese selamlar. 2019 Ekim ayının başında cihaz aldim. Aldığım sırada imeisiz 4ay sim1 4ay sim2 kullanabileceğimi, 8 ay içerisinde istediğim zaman IMEI atıp sorunsuz kullanacağım söylendi. Aralık ayı gibi gelen yasal uyarı mesajında 20 Mart 2020 tarihinde kullanım dışı kalacaktır yazıyordu. Ama hala sim1 kullaniyorum ve bir sorun yok. Acaba ilerleyen günlerde sim1 kapanır mı yoksa 8 aylık süreçten mi kullanıyorum ?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herkese selamlar. 2019 Ekim ayının başında cihaz aldim. Aldığım sırada imeisiz 4ay sim1 4ay sim2 kullanabileceğimi, 8 ay içerisinde istediğim zaman IMEI atıp sorunsuz kullanacağım söylendi. Aralık ayı gibi gelen yasal uyarı mesajında 20 Mart 2020 tarihinde kullanım dışı kalacaktır yazıyordu. Ama hala sim1 kullaniyorum ve bir sorun yok. Acaba ilerleyen günlerde sim1 kapanır mı yoksa 8 aylık süreçten mi kullanıyorum ?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Süresi dolduysa her an kapanabilir hocam kapanmaması gibi bir durumun imkanı yok

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
eğer sim 2 ye hiç kart takmadıysanız 4 ay da oraya takarak kullanabilirsiniz. ayrıca her yıl başında verilen süreler sıfırlanıp tekrar 4 ay oluyor. yani martta kapanmaması normal büyük ihtimal 4.ay sonuna doğru sim 1 kapanacaktır.

Oyla:

bugra.topa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğra Topa
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi