Çözüldü İmei Repair

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.4
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun düzeliyor wifiye bağlanabiliyoruz ancak şebeke bu seferde şebeke gidiyor ne yapmam gerek ?

Çözüm
herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun düzeliyor wifiye bağlanabiliyoruz ancak şebeke bu seferde şebeke gidiyor ne yapmam gerek ?
İkinizin de Mac adresi aynı olduğu için olabilir kontrol eder misiniz Mac adreslerinizi?

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
Qcn dosyaları farklı hocam zaten dünden beri bir çok kez repair yaptım,ancak şöyle bir durum var bilmiyorum alakası var mı
Modem partitionlarını silerken adb üzerinden silemiyorum hata veriyor izin vermiyor , adb sideload ile silmeyi deniyorum yine olmuyor yalnızca twrpden terminal kısmımdan silerek yeni qcn atıyorum
Qcn dosyaları farklı olabilir ama şöyle birini bir kaynaktan diğerini başka kaynaktan indirmişsindir ama aslında ikisi de aynı qcndir indirdiğiniz qcn dosyasındaki imelere bakın büyük ihtimalle iki dosyada da imeiler aynı düzenlenmeden önce

Oyla:
Üst Alt