Çözüldü İmei Repair

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.1.4
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun düzeliyor wifiye bağlanabiliyoruz ancak şebeke bu seferde şebeke gidiyor ne yapmam gerek ?

Çözüm
herkese merhaba kullanmakta olduğum mi 9t cihazımın imei gitti,bende tabi imei attım ancak şöyle bi durum var evde biraderim de mi 9t kullanıyor ikimiz aynı anda aynı wifiye bağlanamıyoruz garip gelecek ama gerçekten öyle imei repair işlemi yaptığım cihazda modem dosyalarını silince sorun düzeliyor wifiye bağlanabiliyoruz ancak şebeke bu seferde şebeke gidiyor ne yapmam gerek ?
İkinizin de Mac adresi aynı olduğu için olabilir kontrol eder misiniz Mac adreslerinizi?

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
İkinizin de Mac adresi aynı olduğu için olabilir kontrol eder misiniz Mac adreslerinizi?

Oyla: Çözüm

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet şimdi fark ettim mac adresleri aynı iki sorum var bu nasıl oldu vede çözümü nedir

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
evet şimdi fark ettim mac adresleri aynı iki sorum var bu nasıl oldu vede çözümü nedir
Satın alırken aldığınız yer aynı ise denk gelmiş olabilir ya da IMEI repair de bişiler olmuş olabilir açıkçası tuhaf durum, çözüm olarak eğer root var ise birinizin Mac adresini değiştirirseniz çözülür sorun + iki cihazda da aynı IMEI varsa da bu sorun olabiliyor

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Bağlandığınız wi-fi ağı için rastgele Mac adresi seçeneğini etkinleştirin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Satın alırken aldığınız yer aynı ise denk gelmiş olabilir ya da IMEI repair de bişiler olmuş olabilir açıkçası tuhaf durum, çözüm olarak eğer root var ise birinizin Mac adresini değiştirirseniz çözülür sorun + iki cihazda da aynı IMEI varsa da bu sorun olabiliyor
satın aldığımız yerler farklı attıığm imei de farklı , imei repair işlemi yaptığım cihazdaki qcn dosyasıda farklı

Oyla:

esgalci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esen
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Bilgisayar Mühend.
Konular
11
satın aldığımız yerler farklı attıığm imei de farklı , imei repair işlemi yaptığım cihazdaki qcn dosyasıda farklı
Mac adresleri her cihazın kimliği olduğu için modemde iki tane aynı cihaz bağlanmıyor hocam nasıl oldu bilmiyorum ama yukarıda adminin dediği yöntem ve ya kalıcı Mac değiştirerek çözebilirsiniz

Oyla:

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bağlandığınız wi-fi ağı için rastgele Mac adresi seçeneğini etkinleştirin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bunu denedim de hocam hız düşüklüğü oluyor bunda kalıcı şekilde mac adresi değiştireceğim

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
aynı qnc dosyasıyla işlem yaptıysan normaldir mac adresleriniz aynı oldugu için modem birinize izin verir

Oyla:

Salih2761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih ulus
Cihazım
Mi 9 T
Meslek
Öğrenci
Konular
8
aynı qnc dosyasıyla işlem yaptıysan normaldir mac adresleriniz aynı oldugu için modem birinize izin verir
Qcn dosyaları farklı hocam zaten dünden beri bir çok kez repair yaptım,ancak şöyle bir durum var bilmiyorum alakası var mı
Modem partitionlarını silerken adb üzerinden silemiyorum hata veriyor izin vermiyor , adb sideload ile silmeyi deniyorum yine olmuyor yalnızca twrpden terminal kısmımdan silerek yeni qcn atıyorum

Oyla:
Üst Alt