Kısa zamanda çözülmesi mümkün değil gibiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanılan şifreleme yöntemi
Onlarda daha sıkıntı çünkü sim lock denen bir olay var. 5 dkda yapılan imei repair gibi değil paşa paşa satın aldığınız yere gidiyorsunuz, cihaz üreticisine ulaşıp sizin için kodu alıyorlar.İmei kaydı olayı sadece Türkiye ye özel birşey olmasa çözülür yabancı geliştiriciler tarafından da Avrupada ve başka ülkelerde böyle birşey yok direk kullanılıyor telefon hiçbirşey yapmadan.
2006 liraya patlamıyordur ama.Onlarda daha sıkıntı çünkü sim lock denen bir olay var. 5 dkda yapılan imei repair gibi değil paşa paşa satın aldığınız yere gidiyorsunuz, cihaz üreticisine ulaşıp sizin için kodu alıyorlar.
Repair yapınca 50 tl'ye düşüyor2006 liraya patlamıyordur ama.
Xiaomiler için tek hat sadece ama bazıları için kötü artı 50 tl ye bence zor bulmak uyanık telefoncu çok kendim açısından bedava kendim atıyorum aldığım telefona.Repair yapınca 50 tl'ye düşüyorYurtdışında 30-90$ arası ve ''repair'' ile olmuyor
Dediğin yanlış değil ama laf etmiyorum mağlum haha![]()
Devlet zaten 2 simi birden kapatıyor imei repair olayı yeni model Xiaomi lerde sadece tek sime yapılabiliyor.Xiaomi tek simli telefonlara dönse imei repair olayı yalan olacak zaten.Neden sadece 1 sim, ya hepsini kapat ya hepsini aç arkadaş, bizi de germe![]()