Yardım İmei Repair Yapılmış Cihazda Bootloader Kilidi Açma

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin Stable 12.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle Selamünaleyküm,
Elimde begonia (Çin) Redmi Note 8 Pro cihaz bulunuyor.
Cihaza daha önceden bootloader kilidi açılıp IMEI REPAİR işlemi gerçekleştirilmiş. Daha sonra bootloader kilidi kapatılmış. Cihazı satın aldığım kişiyi hatırlamıyorum. Mi kilit açma durumu bölümünde "request parameter error'' hatasi alıyorum, forumlarda araştırmalarıma göre cihazın orjinal IMEI numaraları olmadan bootloader kilidi açılamıyormuş. Açmak için başka bir yöntemi bulunuyor mu?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Emre Gms, Bu konuya ne oldu ?

1 yıldır bu sorun ile uğraşıyorsunuz sanırım ?

Oyla:

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emre Gms, Bu konuya ne oldu ?

1 yıldır bu sorun ile uğraşıyorsunuz sanırım ?

Öncelikle konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bootloader kilidi kapalı haldeyken IMEI repair yaptım o konu halloldu. Fakat bootloader kilidi açamıyorum.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Orjinal imeiler bulunmadığı için bu cihazda artık normal yollarla bootloader kilidi açamazsınız. Box yardımı ile açılması gerekiyor. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile hallederiz..

Oyla:

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Öncelikle Selamünaleyküm,
Elimde begonia (Çin) Redmi Note 8 Pro cihaz bulunuyor.
Cihaza daha önceden bootloader kilidi açılıp IMEI REPAİR işlemi gerçekleştirilmiş. Daha sonra bootloader kilidi kapatılmış. Cihazı satın aldığım kişiyi hatırlamıyorum. Mi kilit açma durumu bölümünde "request parameter error'' hatasi alıyorum, forumlarda araştırmalarıma göre cihazın orjinal IMEI numaraları olmadan bootloader kilidi açılamıyormuş. Açmak için başka bir yöntemi bulunuyor mu?
hocam fastboot moda alip unlock yapmayı dener misiniz aynısı bende oldu mi kilit durumu kapalıydı fastboot moda alıp açmayı denedim ve açıldı imei gitmişti rom kurarken sim kart olmadan açılmaması lazım ama açılmıştı 😶

Oyla:

Emre Gms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal imeiler bulunmadığı için bu cihazda artık normal yollarla bootloader kilidi açamazsınız. Box yardımı ile açılması gerekiyor. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile hallederiz..
Forumum ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim... Zenex'e sorunu belirttim yanıt bekliyorum.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
hocam fastboot moda alip unlock yapmayı dener misiniz aynısı bende oldu mi kilit durumu kapalıydı fastboot moda alıp açmayı denedim ve açıldı imei gitmişti rom kurarken sim kart olmadan açılmaması lazım ama açılmıştı 😶
Bu olay şu hocam cihazın ilk boot kilidi açılan hesapla tekrar tekrar kapatıp açabilirsiniz.
Çünkü xioami başvurunuzu kabul edip o cihaza açılma onayı vermiş bulunuyor ancak başka bir MI hesabı ile denerseniz kilidi açmaz ilk başvuru yapilan hesab ilede sürekli açma iznine bloke koyar büyük bu şekilde biliyorum bilginiz olsun

Oyla:

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Bu olay şu hocam cihazın ilk boot kilidi açılan hesapla tekrar tekrar kapatıp açabilirsiniz.
Çünkü xioami başvurunuzu kabul edip o cihaza açılma onayı vermiş bulunuyor ancak başka bir MI hesabı ile denerseniz kilidi açmaz ilk başvuru yapilan hesab ilede sürekli açma iznine bloke koyar büyük bu şekilde biliyorum bilginiz olsun
hocam iyiymiş yinede ekstra müdahale olmadan açmış bulundum ve imei olayını hallettim bu sayede yoksa cihazi sökme işi falan uğraştır bir daha BL kapatmak ve yedek almamak gibi bir hataya düşmem. bilgi için teşekkürler

Oyla:
Üst Alt