Yardım İmei repair işlemi yapılan cihazda şebeke gitmesi

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 9 telefonuma imei repair işlemi yapıldı. Endonezya ve Global rom'da şebeke gitme sorunu yaşamıyorum ama hindistan romunu kullanırken şebeke de ara sıra 5-6 saniyelik kopma sorunu yaşıyorum. Telefon hindistan romunda daha stabil çalışıyor. Bunun çözümü var mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu Hocam siz bu işten anlarsınız size tamir ettirmiştim yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
enteresan bir durum tabiki. IMEI işlemi hatalı yapılmadıysa saçma. her romda düzgünce çalışması gerekir. endonezya romunun içindeki md1img yi fastbootdan
fastboot flash md1img md1img.img şeklinde yükleyip deneyebilirsiniz. yani hint romunda endonezya romunun modem dosyası ile çalışmış olacak.. şebeke gelmezse de hint romunun modemini tekrar yükleyin..

Oyla:

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
enteresan bir durum tabiki. IMEI işlemi hatalı yapılmadıysa saçma. her romda düzgünce çalışması gerekir. endonezya romunun içindeki md1img yi fastbootdan
fastboot flash md1img md1img.img şeklinde yükleyip deneyebilirsiniz. yani hint romunda endonezya romunun modem dosyası ile çalışmış olacak.. şebeke gelmezse de hint romunun modemini tekrar yükleyin..
şuan telefonum hint romunda, telefonu fastboot moda alıp endonezya rom içinde olan md1img'yi flashlamamı söylüyorsunuz doğru mu hocam? Rom sürüm değişikliği bu durumu etkiler mi? Endonezya romdaki sürüm farklı çünkü eğer etkilmezse deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve hangi program ile flashlayabilirim normal adb yeterli mi

Oyla:
Üst Alt