Yardım IMEI Repair için qualcomm driver yok

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu MIUI 13 13.0.7 Stabil
Telefon Modeli
Mi 10
Bootloader Kilidi
Açık
IMEI Repair yapmayı çalışıyorum. "setprop sys.usb.config diag,diag_mdm,adb" komut kullanılarak port açtı. fotoğraftaki bir şey oldu. onu nasıl düzeltilebilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
1) Diag port açmaya çalışıyorsunuz, bu port için ayrı bir driver kurmanız gerekiyor.
2) Bu seviyede takıldıysanız imei işi ile hiç uğraşmayın ve hatta mi 10 için imei işi ile hiç uğraşmayın oldukça sıkıntılı süreçler yaşanabilir, gerek modem dosyası kaynaklı şebeke probelmeri gerekse kamera parmak izi gibi problemlerden dolayı

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) Diag port açmaya çalışıyorsunuz, bu port için ayrı bir driver kurmanız gerekiyor.
2) Bu seviyede takıldıysanız imei işi ile hiç uğraşmayın ve hatta mi 10 için imei işi ile hiç uğraşmayın oldukça sıkıntılı süreçler yaşanabilir, gerek modem dosyası kaynaklı şebeke probelmeri gerekse kamera parmak izi gibi problemlerden dolayı
Driver ilgili Google de bulunmadım aygıt yöneticisinden diag android USB seçince calismiyo.

IMEI attıktan sonra parmak izi eklemedi problemi daha önce çözdüm donanım testi ayarlardan

IMEI ilgili bir şey sormak istiyorum. IMEI repair sadece sim2 oluyor diye biliyorum. Sim1 olur mu Google arastirdim ama bulunmadım. Henüz net bir yanıt yok. Soyleyebilirmisin acaba

Oyla:

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek