- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
mbayindir1989 Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Tamiri mümkündür.
hocam değişik qcnler deneyin, qcn dosyasında sıkıntı vardır.S:A aynı sorundan ben de dertliyim Cihazım Poco m3 imei repair olmadı hala orijinal . ^3G , 4.5G herhangi şebekede çekmeme gibi sorunum yok . Sadece 4.5 g de iken arıyorum internete giriyorum ama karşıdan biri arayınca telefon kapalı görünüyor ulaşılamıyor . Ben 3G de kullanıyorum sorunsuz ancak 4.5 g gibi hızlı değil idare ediliyor .Çok uğraştım ama çözüm bulamadım Bootloader açtım, Endonezya rom yükledim ama olmadı cihazda root yok
aynı sıkıntı bendede oldu mi 10 imei sonrası 4,5 g ye alınca hat gelip gidiyor 3 g de sorun yok yardımcı olacak arkadaş arıyormhocam değişik qcnler deneyin, qcn dosyasında sıkıntı vardır.
x55 modem kullanan cihazlarda sık görülen sorun.. Sebep imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklı.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz..aynı sıkıntı bendede oldu mi 10 imei sonrası 4,5 g ye alınca hat gelip gidiyor 3 g de sorun yok yardımcı olacak arkadaş arıyorm