Yardım IMEI problemi

Turkoglu25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.3.6 kararlı
Telefon Modeli
Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar 17 temmuzda redmi note 7 aldım Hepsiburada uzerinden ithalatçı garantili olarak fakat imei sorgusu yaptığımda 1.hat kayıt bulunamadı 2.hat ise(hattın takılı olduğu) kayıt dışı IMEI olrak görülüyor sizce ne yapmalıyım telefonu iade etmeli miyim simdiden teşekkürler

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Arkadaslar 17 temmuzda redmi note 7 aldım Hepsiburada uzerinden ithalatçı garantili olarak fakat imei sorgusu yaptığımda 1.hat kayıt bulunamadı 2.hat ise(hattın takılı olduğu) kayıt dışı IMEI olrak görülüyor sizce ne yapmalıyım telefonu iade etmeli miyim simdiden teşekkürler
Aynı durum benim başıma geldi ama bir ay sonra size tavsiyem ben 2 haftadır hepsiburada ya tüm görselleri gönderdiğim halde imei kayıtlıdır diyerek tek imei nosunu yazarak sorun olmadığını belirtiyor kayıtlı dediği imei de redmi note 5 plus benim tel ise note 6 pro ikinci imeiden söz bile etmiyor.saygılarımla umarım benim yaşadığımı siz yaşamazsınız

Oyla:

Turkoglu25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı durum benim başıma geldi ama bir ay sonra size tavsiyem ben 2 haftadır hepsiburada ya tüm görselleri gönderdiğim halde imei kayıtlıdır diyerek tek imei nosunu yazarak sorun olmadığını belirtiyor kayıtlı dediği imei de redmi note 5 plus benim tel ise note 6 pro ikinci imeiden söz bile etmiyor.saygılarımla umarım benim yaşadığımı siz yaşamazsınız
Ben kontrol ettim her ikiside redmi note 7 diye geçiyor sizce bir sorun olurmu ve bu ilerde düzelir mi

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Ben kontrol ettim her ikiside redmi note 7 diye geçiyor sizce bir sorun olurmu ve bu ilerde düzelir mi
iyi takip edin 14 iş günü içinde düzelmezse iade edin aynı şey diğer telefonda oldu bir hafta içinde kayıt olucak dedi satıcı bekledim olmayınca iade ettim sizde takip edin 14 günden sonra sorun oluyor süreç bende e devlete baktığımda telefon marka model bu şekilde görünüyordu tamamen bilginiz olsun diye paylaşıyorum
Durum

KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI

Kaynak

--

Sorgu Tarihi

13/07/2019

Marka/Model

Üretici: Xiaomi Communications Co Ltd Pazar Adı: Redmi Note7 Model Bilgileri:

Oyla:

Turkoglu25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
iyi takip edin 14 iş günü içinde düzelmezse iade edin aynı şey diğer telefonda oldu bir hafta içinde kayıt olucak dedi satıcı bekledim olmayınca iade ettim sizde takip edin 14 günden sonra sorun oluyor süreç bende e devlete baktığımda telefon marka model bu şekilde görünüyordu tamamen bilginiz olsun diye paylaşıyorum
Durum

Kaynak

--

Sorgu Tarihi

13/07/2019

Marka/Model

Durum

Kaynak

--

Sorgu Tarihi

13/07/2019

Marka/Model

Çok teşekkür ederim peki kontrol ettiğimde imeilerden biri onaylanmış diğeri onaylanmamış olursa ne yapmam gerekiyor bu kullanmamı etkiler mi

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Çok teşekkür ederim peki kontrol ettiğimde imeilerden biri onaylanmış diğeri onaylanmamış olursa ne yapmam gerekiyor bu kullanmamı etkiler mi
kesin bilgim yok ama diğer hattın kapanır diye bir kaç yerde okumuştum o yüzden ikisininde kayıtlı olması gerekir diye biliyorum kesin bilgi değil burda ki yönetici arkadaşlarımız daha iyi bilirler ben sadece yaşadıklarımı sizinle paylaştım.

Oyla:

Turkoglu25

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
kesin bilgim yok ama diğer hattın kapanır diye bir kaç yerde okumuştum o yüzden ikisininde kayıtlı olması gerekir diye biliyorum kesin bilgi değil burda ki yönetici arkadaşlarımız daha iyi bilirler ben sadece yaşadıklarımı sizinle paylaştım.
Teşekkürler

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yeni ithal edilen cihazların BTK sisteminde kayıtlı görünmesi 15 gün kadar sürebiliyor. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederim, çok büyük ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde kayıtlı görünecektir.

Oyla:
Üst Alt