Soru İMEİ öncesi hangi rom kurmalıyım?

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Herkese selamlar arkadaşlar Mi 9T Pro cihazıma imei atacağım. Atmadan önce hangi romu tavsiye edersiniz? MİUİ 12 geldiğinde direk banada güncelleme olarak gelebilecek bir rom olsun.
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Hocam imei attım sıkıntı yokda internet biraz yavaşladı 4.5g açık olduğu halde :)
Eğer hücre beklemede çok pil sömürmeye başlarsa IMEI doğru atılmamış olabilir bilginize bende IMEI sonrası 3 g gelip gidiyordu bundan dolayı da hücre bekleme artmıştı

Oyla:

OcakSöndüren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Eğer hücre beklemede çok pil sömürmeye başlarsa IMEI doğru atılmamış olabilir bilginize bende IMEI sonrası 3 g gelip gidiyordu bundan dolayı da hücre bekleme artmıştı
Herşeyi aynı yaptım ama sıkıntı çıktı. Tavsiyeniz var mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Ben riske girip mi 9t için başka bir forumda qns dosyası bulup üzerine flashlamistim sizinki farklı telefon cozermi cozmezmi bilmiyorum.sorunuda sadece 4.g sadece 3g ve sadece 2g modlarina alarak tespit etmiştim bende 3 g de devamlı hat gidip geliyordu ,
diğerlerinde sıkıntı yoktu. Eğer dediğim sıkıntılar sizde varsa Google da araştırın ben o şekilde çözmüştüm ama bu işlerde risk almak çok tehlikeli direk anlayan birine yeniden IMEI attirmaniz daha sağlıklı olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslına bakarsaniz IMEI sonrası fazla batarya tuketiyor diye açılan konuların tamamı imei işleminin doğru yapılmamasından dolayı şebekelerin doğru dürüst cekememesinden kaynaklı.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt