Tamir olayını cihazda parça değişimi olarak yapmıyorsanız. Yazılım atarak yapıyorsanız o fiyat çok çok fahiş kaçar. Burası Türkiye asgari ücret bile belli. Çünkü yazılımdan az çok anlayan ya da yönergeleri takip edebilen çoğumuz normal bir telefonda , kilidi açma, IMEI atma, özelleştirmeler, rom atma vs yapabiliyoruz. Bura da tek sorun IMEI olmadığı için kilitaçma serverine cihazı ekleyip, bağlanamamak. Bir de şunu söyliyeyim. Düşünün ki kilit açma işlemini, IMEI atma işlemini hiç bir türk ya da yabancı forum paylaşmamış herkes bunu maddiyat olarak görmüş olsaydı özellikle bu telefonları kim niye kullansın? Yav ne güzel yeminle, adam yırtdışı cihazı ki bu cihazlar vergiden muaf geliyor. Pasaport kayıtsız. Yani ne devlete iki kuruş para ödüyorlar garanti yok fatura yok ne bişey. Halbuki pasaport kayıtlasa yasal olarak 2 yıl zorunlu garantisini üstlenme yükümlülüğü var. Neyse geçtim bunları Üstünde aç sıfır telefonda kilidi bi rom at 10dk da bir IMEI at sonra sat gitsin. Arıza çıkınca , garanti yok fatura yok mecbur insanlar buralara bunlar içinde para versin. Ne güzel sektör vallahi. Ben bu yaşıma kadar bu tarz bildiğim bilgilerden bir kuruş para talep etmedim. Meslek olarak görmedim. Daha çok hobi tutku olarak gördüm. Meslek olarak görülebilir güzel lakin 2 yazılımsal iş için çok fahiş paralar var. Sonuçta artık bildiğin bir bilgi ve bunu yapmak fazla kasmıyor sizleri ve bizleri. Böyle bir durumda bu yüksek fiyatlar iyi değil. Klasik türk insanı, ne kadar yolarsam kârdır. Halbuki daha uyguna yapsalar illa böyle sorunları yaşayan insanlar oluyor ve daha fazla müşteri çekerler. Neyse burası bir forum ve ben bana yardımcı olacak kişileri oluyorum. Bunu tamir edebilen birileri de olabilir ama dediğim gibi yardım edebilecek birilerini arıyorum. Gidip 300 lira para vermek akıl kârı değil.