Soru IMEI olmayan telefonun Bootloaderini Açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

betgeezy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6 128/6GB
Konular
4
Merhaba iyi günler.
Cihazımın IMEI leri silindi ve bootloader kilidi kapalı. Bu bootloader kilidini nasıl açabilirim?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ücretsiz bir yolu yok malesef bunun. Özelden de belirttim size. Yardım edilecek bir nokta değil bu çünkü cihazınız normal bir durumda değil. Tamir edilmesi gereken bir durumu var bu durumda da elbette tamir ücreti istenir. Servis romlarına binlerce dolar ödeme yapıyoruz. O zaman siz de 1.200 usd ödeyip servis romu alın cihazınızı yapın hocam? Verdiğim fiyata fahiş diyorsanız buna ne dersiniz kim bilir.

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Hocam maddi bir durum mu yoksa bunun açılması için yardım ediyorlar mı? Burası bir forum. Bilgi alıp verme işlemi burda yapılıyor zannımca ama insanlar daha çok paranın peşinde gibi. Hem fiyat teklifleri de hiç makul değil. Abartı abartı fiyatlar. Bu kilidin açılmasına yardım edilirse güzel olur. Zaten xiaomi nin bu kadar kötü bir kilit açma servisi ve cihazların telefon olarak kullanılamaması mi 6 ve mi note 3 ü olan beni xiaomi den soğuttu. Samsung olsa yok o bu şu olsa anında kilidi açıp istediğim gibi müdahale edebilirim ama bu xiaomi ve serverları mı prosedürü mü desem bilemiyorum. İnsanı soğutuyor. Zaten daha yeni mağaza açtın. Herifler fiyatların içinden geçti. Servis durumları desen rezalet. Kendimiz halledelim diyiyoruz. Tıkanıp kalıyoruz. Bilgi paylaşan yok. Üstünde bilen birine sorunca yol göstereceğine, ben tamir ederim diyip fahiş fiyatlar söylüyor.
Bu arkadaşımız da öyle biriyse hiç iletişime geçmeyeyim.
ben kendısınden defalarca telefon almıs bırısı olarak o yorumlarının hıc bırını gormedım onda tabı yaptıgı ısın karsılıgını alacak . yuksek fıyat derse yaptırmazsın .

Oyla:

betgeezy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6 128/6GB
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamir olayını cihazda parça değişimi olarak yapmıyorsanız. Yazılım atarak yapıyorsanız o fiyat çok çok fahiş kaçar. Burası Türkiye asgari ücret bile belli. Çünkü yazılımdan az çok anlayan ya da yönergeleri takip edebilen çoğumuz normal bir telefonda , kilidi açma, IMEI atma, özelleştirmeler, rom atma vs yapabiliyoruz. Bura da tek sorun IMEI olmadığı için kilitaçma serverine cihazı ekleyip, bağlanamamak. Bir de şunu söyliyeyim. Düşünün ki kilit açma işlemini, IMEI atma işlemini hiç bir türk ya da yabancı forum paylaşmamış herkes bunu maddiyat olarak görmüş olsaydı özellikle bu telefonları kim niye kullansın? Yav ne güzel yeminle, adam yırtdışı cihazı ki bu cihazlar vergiden muaf geliyor. Pasaport kayıtsız. Yani ne devlete iki kuruş para ödüyorlar garanti yok fatura yok ne bişey. Halbuki pasaport kayıtlasa yasal olarak 2 yıl zorunlu garantisini üstlenme yükümlülüğü var. Neyse geçtim bunları Üstünde aç sıfır telefonda kilidi bi rom at 10dk da bir IMEI at sonra sat gitsin. Arıza çıkınca , garanti yok fatura yok mecbur insanlar buralara bunlar içinde para versin. Ne güzel sektör vallahi. Ben bu yaşıma kadar bu tarz bildiğim bilgilerden bir kuruş para talep etmedim. Meslek olarak görmedim. Daha çok hobi tutku olarak gördüm. Meslek olarak görülebilir güzel lakin 2 yazılımsal iş için çok fahiş paralar var. Sonuçta artık bildiğin bir bilgi ve bunu yapmak fazla kasmıyor sizleri ve bizleri. Böyle bir durumda bu yüksek fiyatlar iyi değil. Klasik türk insanı, ne kadar yolarsam kârdır. Halbuki daha uyguna yapsalar illa böyle sorunları yaşayan insanlar oluyor ve daha fazla müşteri çekerler. Neyse burası bir forum ve ben bana yardımcı olacak kişileri oluyorum. Bunu tamir edebilen birileri de olabilir ama dediğim gibi yardım edebilecek birilerini arıyorum. Gidip 300 lira para vermek akıl kârı değil.

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Test point vs araştırın kendiniz denemek istiyorsanız. Rom vs yüklerseniz belki iminiz geri gelir. Hiç lazım olmadığı için denemedim,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazdığımı tekrar okuyun, anlayamadıysanız tekrar okuyun. Anlayana kadar bu eylemi devam ettirin. Bu al şu dosyayı chaza flashla demek gibi bir şey değil. Nasıl ekran kırılınca bu donanımı satın alıp takıyorsa tamirciler biz de yazılım satın alıp cihazınıza atıyoruz. Bu satın aldığımız yazılıma para ödemiyor muyuz? Bakın sadece bir mosel için 1200 usd yani 6500tl ödeme yapıp rom alıyoruz. Kaç model var mix serisi max serisi redmi serisi redmi note serisi mi serisi bunların hepsinde modeller var. Bir tamirci sizin ekranınızı yapmak için nasıl para istiyorsa ki ekran ücreti + işçilik bu ben de yazılım ücreti+ işçilik alıyorum en doğal hakkım bu. Beğenmiyorsanız yaptırmıyorum dersiniz biter ama kimse bana yolmaya uğraşıyorsun kazıklıyorsun geçiriyorsun diyemez. Haddinizi aşmayın. Siz de verin parasını siz de millete destek sağlayın. Benden uyguna yapın. Buyurun meydan sizin.

Oyla:

betgeezy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6 128/6GB
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test point vs araştırın kendiniz denemek istiyorsanız. Rom vs yüklerseniz belki iminiz geri gelir. Hiç lazım olmadığı için denemedim,
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Yok hocam o kısım kullanılarak açılmıyor. Bir sürü rom mevcut. EDL alarak geliştirici romlarına alınca sadece mi hesabı ekleyebiliryorsunuz. Kilit açarken yine hata veriyor. Bağlanın tarzında :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt