Soru İmei Numarası kayboldu.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
15
Merhaba arkadaşlar. Mi10T Pro (Apollo) cihazım var. zamanında yurt dışı almıştık ve imei atılmıştı. yıllardır kullanıyordum. Ama bugün telefonu yeniden başlatınca sim kilit şifresini sormadan açıldı. Tabi hat gelmedi. kontrol ettiğimde imei numarası yoktu. uzun yoldaydım. şimdi eve geldim. defalarca telefonu yeniden başlattım falan ama imei numarası bir türlü gelmiyor. Bu konudan ne yapılabilir? Bu arada eve gelince telefonu full wipe yaptım ve yeniden ilk kurulumunu yaptım. ama sonuç değişmedi. Teşekkür ederim şimdiden.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Donanımsal arıza. Baseband bozulmuş. O cihazda normal şartlarda ne yaparsanız yapın imeiyi oradan silemezsiniz. Tamire gösterin.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal arıza. Baseband bozulmuş. O cihazda normal şartlarda ne yaparsanız yapın imeiyi oradan silemezsiniz. Tamire gösterin.
hocam çok teşekkür ederim. peki bu baseband dediğiniz olayın tamiri masraflı bir şeymidir?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sıkıntılı bir model. Bir çok tamirci bu cihazın sağlamını bile dükkanına sokmaz :) Tamir olur bir arıza olduğunu söyleyemeyiz. Yüksek ihtimal ana kart sorunlu diye iade edeceklerdir.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntılı bir model. Bir çok tamirci bu cihazın sağlamını bile dükkanına sokmaz :) Tamir olur bir arıza olduğunu söyleyemeyiz. Yüksek ihtimal ana kart sorunlu diye iade edeceklerdir.
teşekkürler hocam. sağolun.

Üst Alt