Yardım IMEI nasıl atabilirim

darklorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Inan
Cihazım
S20 +
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin
Telefon Modeli
Mi 14 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Almanyadan bir arkadaşım 900€ ya mi 14 pro getirebilirim dedi çin telefonu. Nasıl imei atabiliriz , band 20 sorun yaratır mı? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Almanyadan bir arkadaşım 900€ ya mi 14 pro getirebilirim dedi çin telefonu. Nasıl imei atabiliriz , band 20 sorun yaratır mı? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Band 20 olmaması her türlü çekim sıkıntısı yaratır. Ayrıca bl kilidinin açılması sıkıntı ( 40-50 dolar fiyat isteniyor ) çift katmanlı bir cihaz direnç yapılamıyor o yüzden IMEI atılması sıkıntı.
Bence hiç riske girmeyin cihaz elinizde kalır.

Oyla:

darklorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Inan
Cihazım
S20 +
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Band 20 olmaması her türlü çekim sıkıntısı yaratır. Ayrıca bl kilidinin açılması sıkıntı ( 40-50 dolar fiyat isteniyor ) çift katmanlı bir cihaz direnç yapılamıyor o yüzden IMEI atılması sıkıntı.
Bence hiç riske girmeyin cihaz elinizde kalır.
Bl açık geliyor sanırım satıcı xiaomi.eu yükleyip unlocked olarak satıyor cihazı. Önümüzdeki yıl içerisinde dirençsiz işlem yapmak mümkün olur mu sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun yaratmaz da bi telefoncuya ya da forumda yapan arkadaş vardı onunla iletişime geç.
Arkadaşın nicki var mı hocam

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çin sürümü telefon almayın aldırtmayın... global versiyonun çıkmasını bekleyin çekim sıkıntısı yazılımsal sorunlar yaşarsınız paranızı çöpe atmayın.

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Bl açık geliyor sanırım satıcı xiaomi.eu yükleyip unlocked olarak satıyor cihazı. Önümüzdeki yıl içerisinde dirençsiz işlem yapmak mümkün olur mu sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır yazılımla IMEI dönemi Xiaomi cihazlar için kapandı. Tek çare direnç yöntemiyle IMEI artırmak ama o da sıkıntılı. Cihaz çift katmanlı olduğu için kendini bilen hiç bir usta riske girmiyor. Yaparım diyenlere itimat etmeyin aksi takdirde cihazınız çöp olabilir.

Oyla:

darklorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Inan
Cihazım
S20 +
Konular
1
Çin sürümü telefon almayın aldırtmayın... global versiyonun çıkmasını bekleyin çekim sıkıntısı yazılımsal sorunlar yaşarsınız paranızı

Hayır yazılımla IMEI dönemi Xiaomi cihazlar için kapandı. Tek çare direnç yöntemiyle IMEI artırmak ama o da sıkıntılı. Cihaz çift katmanlı olduğu için kendini bilen hiç bir usta riske girmiyor. Yaparım diyenlere itimat etmeyin aksi takdirde cihazınız çöp olabilir.
Anladım hocam teşekkürler

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
256/12 versiyonu 1000 dolara yani aynı fiyata ülke pazarında var zaten şu an bir avantajı yok oradan getirmenin.

Bu cihaz için herhangi bir kayıt yöntemi henüz yok.

Oyla:

darklorr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Inan
Cihazım
S20 +
Konular
1
Hocam peki tüm yeni cihazlarda geçerli mi çift katman olayı. Oneplus 12 veya Vivo iqoo 12 için de ayni sorular yaşanır mı?

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
darklorr
Önce siz hangi cihazı almak istiyorsunuz ona karar verin. Xiaomi hakkında bir konu açtınız biz de yeterli olduğunu düşündüğümüz yorumu yaptık. Bundan sonrası ve özellikle farklı modeller konusunda yorum yapmak farazi olur.

Oyla:
Üst Alt