Yardım IMEI klonlandı ve satıcıya ulaşamıyorum

rubyred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
RedMi Note 4
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 2.0.211.0
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar
Redmi note 13 pro telefonumda sim1de 2 senedir telefonumu kullanıyordum, sene başında fiziksel e-sim aldım ve bu sadece sim1de çalıştığı için asıl simimi sim2ye taktım. 1 ay sonra gibi yasal uyarı smsi geldi. 30günlük sürenin sona ermesine 10gün falan kaldı.

telefonu trendyol üzerinden m1 teknokent diye bir yerden almışım. adamlar trendyoldaki mağazayı kapatmış telefonlara da ulaşılamıyor. trendyol asistan ise satın almadan 6 ay geçtiği için bir şey yapamayız diyor.

120'yi aradım size ithalatçı bilgisini vereceğim onları arayın onlar işlem yapacak dedi, MIEKO'nun adını verdi. onlara ulaştım, cihazın serisi servisimize ait değil satıcınızla görüşmeniz lazım deyip kestirip attı.

ne yapabilirim bir yol gösterir misiniz ?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Resmi olmayan ithalatçı garantili olarak almış olabilirsiniz hocam. Satın alma sayfasında (ki kaldırılmış olabilir) ya da kutuda garanti belgesi olacaktır. Oradan kontrol etmeniz lazım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu tür satışlar genelde vur kaç sitili işlemlerdir bu sebeple satıcı bir süre sonra piyasadan çekilir. Sonuç alabileceğinizi sanmıyorum Genelde bu tür durumlarda imei attırarak çözüyorlar.

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhabalar
Redmi note 13 pro telefonumda sim1de 2 senedir telefonumu kullanıyordum, sene başında fiziksel e-sim aldım ve bu sadece sim1de çalıştığı için asıl simimi sim2ye taktım. 1 ay sonra gibi yasal uyarı smsi geldi. 30günlük sürenin sona ermesine 10gün falan kaldı.

telefonu trendyol üzerinden m1 teknokent diye bir yerden almışım. adamlar trendyoldaki mağazayı kapatmış telefonlara da ulaşılamıyor. trendyol asistan ise satın almadan 6 ay geçtiği için bir şey yapamayız diyor.

120'yi aradım size ithalatçı bilgisini vereceğim onları arayın onlar işlem yapacak dedi, MIEKO'nun adını verdi. onlara ulaştım, cihazın serisi servisimize ait değil satıcınızla görüşmeniz lazım deyip kestirip attı.

ne yapabilirim bir yol gösterir misiniz ?
bu linkten edevlet üzerinden klonlanmış imei numaranızı kendi hattınıza eşleştirme yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz

Oyla:

rubyred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
RedMi Note 4
Konular
4
Resmi olmayan ithalatçı garantili olarak almış olabilirsiniz hocam. Satın alma sayfasında (ki kaldırılmış olabilir) ya da kutuda garanti belgesi olacaktır. Oradan kontrol etmeniz lazım.
neyi kontrol etmem lazım anlamadım ?

Oyla:
Üst Alt