Yardım İmei kayit

bsctark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
oğuzcan
Cihazım
mi 5s
Konular
10
Elimizde iki tane pocofone f1 cihaz var ikiside yurt dışı gelme biri 6 64 digeri 6 128 simdi biz bunlar ayni pasaporta kayit ettirebilirmiyiz ikisinden de birer imei nosu alarak. Ayrica bu imei kayit işini nerden ve nasil yapiyoruz bilen biri vara ayrintili bir sekilde üşenme den anlatabilirmi

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
kayıt ücreti 500 tl olmuştu en son sonra 700 yakınlaştı dediler bence imei attır bak işine

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
vergi dairesine gidip ya da internet vergi dairesine girip internet üzerinden 500 tl harç ücretini yatır. yatırdığın parayı pasaport kimin adına ise onun tc'sine yatıracaksın... sonra pasaport sahibi kendi e devlet hesabına girip btk ya girip oradan işlemleri yapıp formu doldurup imeileri girip kayıt işini yapacak... ama 1 pasaport ile 2 telefon açılacağını sanmıyorum illa ki bir ayrıntısı vardır bu işin öyle basit değildir...

Oyla:

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
Bu hizmetten faydalanarak, yurt dışından kişisel kullanım amacı ile getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Kayıt işlemi 4 basamaktan oluşmakta olup tüm aşamaların tamamlanması gerekmektedir. Lütfen işleme başlamadan önce aşağıda listelenen hususlara dikkat ediniz.
  1. Yurda giriş tarihiniz üzerinden 120 günden fazla zaman geçmemiş olmalıdır.
  2. Harç bedeli vergi dairelerine, Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen bankalara ya da sisteme entegre ödeme kuruluşlarına başvuru sahibinin T.C. Kimlik numarası ve kayıt edilecek cihaz üzerinde *#06# tuşlanarak elde edilen IMEI numarası belirtilerek yatırılmış olmalıdır. Yatırmış olduğunuz harç bedeli ödemenin yapıldığı yıl içerisinde geçerlidir.
  3. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.
  4. Kayıt işlemleri kayıt altına almak istediğiniz telefonunuzda *#06# tuşlandığında ekranda görülen IMEI numarası ile yapılmaktadır. Yanlış IMEI ile yapılan kayıtların düzeltilmesi mevzuat gereği mümkün değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e devletten yapılıyor da yıllık 1tane hakkın var

Oyla:

bsctark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
oğuzcan
Cihazım
mi 5s
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu xiaominin 845li tellere imei atma yolu bulunur mu ne düşünüyorsunuz bu konu hakkinda

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Konu yasaldan-illegale doğru gidiyor :) Hayırlısı bakalım...

Oyla:

bsctark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
oğuzcan
Cihazım
mi 5s
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi