Sohbet İmei kayıt ücretleri 500TL olmuş

batuozalp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9T, MIX 2S
Meslek
Paramedik
Konular
14
MİX 2s IMEI atabilene 300 tl verilir :D arkadaş 4 ay daha fazla kullanırız dedim atmadım. 500 TL yapmışlar zorla teşvik bu olsa gerek (!)

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Aklıma rahmetli Kemal Sunal ve Alpay İzer'in "Devlet Kuşu" filmindeki yayınlanmamış diyaloğu geliyor. "... daha yeni zam geldi ya. Gene gelecek..." :)

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
İşte bazı şeyleri hakediyor milletimiz bu zammı yapan kişi(ler) veya kurum(lar) protesto edilmeli.Bazı şeyler mübah bazen insanların çalıp çırmakla aslında asıl suçluların onlar olmadığını ülkece hep birlikte oraya doğru sürüklendiğimizi düşünüyorum. Herhangi bir polemik yaratmak istemiyorum herkes iyiyi kötüyü ölçüp tartsın ona göre değerlendirsin. Sağlıcakla kalın.

Ahmetfb1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet toptan
Cihazım
mi mix 3
Konular
2
bu arada bu xiomi cihazlara imie atıılma durumu yok diye gördüm sağda solda, hatta istanbuldan bu yazılım işiyle uğraşan biriyle konuştum. Xiomi cihaza atamıyoruz imei, telefon izin vermiyor dedi.
Kimse den pasaport hakkı da bulamazsak satın almaya kalksak kimse 500 istemeyecek daha üst rakamlar isteyecek ne yapacaz peki ?

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
2019 ortasından itibaren 5G şebekesi, dünya ülkelerinde yavaş yavaş devreye alınmaya başlayacak.

Bizde de 2019'da ihale yapılır sanıyorum. Çünkü Türkcell 5G'ye epeyce hazırlık yapmıştı.

Yani diyeceğim, telefonlarınızı değiştirmek için acele etmeyin. 5G şebekesi aktif olunca, yeni modellerden bir tane alırsınız. 5G'li telefonu yurtdışından getirtenler de, IMEI çaktırıp kullanır.

Üst Alt