Soru IMEI kayıt ücreti

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Arkadaşla ikinci el telefon alacağım ama IMEI numarası kayıtlı değilmiş ne kadar ücret öderim kayıt için ve ileride sorun olurmu.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşla ikinci el telefon alacağım ama IMEI numarası kayıtlı değilmiş ne kadar ücret öderim kayıt için ve ileride sorun olurmu.

50-100 TL arası ödersiniz...

Kullanmadığımız telefon varsa onun numarasını kullanın....

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
50-100 tl üzerinde bir tutar vermeyin, umarım işi düzgün yaparda işlem sonrası yaşadığınız sıkıntılarda gittiğinizde tekrar ücret talep etmez. Boşta duran cihaz iş görür, cihazın ne olduğunun hiçbir önemi yok amacımız plakayı yenileyip tozunu felan alıp, cilalamak.

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
50-100 tl üzerinde bir tutar vermeyin, umarım işi düzgün yaparda işlem sonrası yaşadığınız sıkıntılarda gittiğinizde tekrar ücret talep etmez. Boşta duran cihaz iş görür, cihazın ne olduğunun hiçbir önemi yok amacımız plakayı yenileyip tozunu felan alıp, cilalamak.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için uygunmuş

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Hocam kayıt için pasaport lazım mı yani pasaport olmadan kayıt yaptırabilir miyim? Ve ileride sorun yaşar mıyım.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Hocam kayıt için pasaport lazım mı yani pasaport olmadan kayıt yaptırabilir miyim? Ve ileride sorun yaşar mıyım.

Lazım değil hocam repair işlemi yaptırıyorsunuz ileride sorun yaşayıp, yaşamamanızın bir garantisini veremem ancak kendi kullanmadığınız cihazınızdan birini işlem için kullanırsanız daha garanti olur onun dışındaki durumlarda sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek..

KİLİORKEZ

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Kuyumcu
Konular
67
Lazım değil hocam repair işlemi yaptırıyorsunuz ileride sorun yaşayıp, yaşamamanızın bir garantisini veremem ancak kendi kullanmadığınız cihazınızdan birini işlem için kullanırsanız daha garanti olur onun dışındaki durumlarda sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek.
Hocam ben akrabamın telefonunu alacağım o da pasaporta filan kayıt yaptırmadı onun için soruyorum. Peki pasaportsuz kayıtda ücret değişir mi hocam. Bide ne kadar kullanabilirim pasaportsuz kayıt yaptırırsam.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam ben akrabamın telefonunu alacağım o da pasaporta filan kayıt yaptırmadı onun için soruyorum. Peki pasaportsuz kayıtda ücret değişir mi hocam. Bide ne kadar kullanabilirim pasaportsuz kayıt yaptırırsam.

Konu da cevaplar verilmiş ? Okumadınız sanırım ?

malidedeoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 9 Pro 128
Meslek
Ekonomist
Konular
18
Eğer kayıt ettirmeden hatlar gittiyse artık çekmiyor ise ücreti 250 liraya kadar çıkmakta bilginiz olsun veya modele göre hiç işlem yapılamamakta

Üst Alt