- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Sizi nasıl korkutmaya çalıştım anlamadım! Farkında olmadan tehdit falan mı ettim? Neyi kolay kolay yazıp çiziyorum? Bakanlığın sitesine girip okuyan herkes kolayca yazabilir ki zaten. Bir zorluğu yok. Siz de okumuş olsanız böyle kolayca yazıp çizersiniz.Senden korkmuyorum, yöneticiliğine güvenip böyle kolay kolay yazıp çiziyorsun, seni eleştirsem beni banlayacaksın biliyorum. Fakat senin bu söylediğin devletçilik lafları başka ülkeler de yok. Ben halkın, haklının yanındayım. Harç ücreti hava parasıdır, isteyen gelir telefon satar, isteyen kendisi alır kullanır. Bahsedilen şey cep telefonu. 21. Yüz yılın iletişim aracıdır kendisi.
Yasa dışı işlemlerin önüne geçilmesi adına böyle bir çalışma yaptırmaya çalışıyoruz.
Devletçilik, Atatürk'ün ilkelerinden bir tanesidir. Halkçılık ise bir diğeri. Sahi siz halksınız da işini kanuna uygun yapanlar halk değil mi? Ne yani siz halkın bir bireyi olarak gidip taş atıp kolunuzu bile yormadan, etliye sütlüye bulaşmadan üzerine 1 katarak telefon satacaksınız, öte yandan vergilerini, harçlarını, garanti hizmetini, kirasını, elektiriğini, gazını, suyunu, internetini, çalıştırdığı binlerce işçinin maaşını v.s. ödeyip onbinlerce insanın karnını doyurarak yasal çalışanlar halk olmayacak. Sizden alan ve her türlü haklarından mahrum edilen tüketiciler halk, yasal ürünler alıp iyi ya da kötü her türlü hakka sahip tüketiciler halk değil öyle mi? Ne olur yapmayın!
Yasadışı işlemlerin önüne geçmek isterken, yasadışı uygulamalara daha iyi zeminler hazırlanmasını istemek te ne bileyim! İlginç.
Defalarca yazdım, yine yazayım. Ben bu haraçı (bakın haraç diyorum) desteklemiyorum. Vergileri de desteklemiyorum. Ama ortada bir kanun var ve bu kanunun değişmesini isterken de birkaç yüz kişinin faydasına bakamayız. Yasal olarak ithalat yapan firmalar ne olacak? Onlara da bir çözüm getiriyor musunuz? Hayır. Getirin onlara da bir çözüm. Getirin vergi sistemi için bir çözüm. Ondan sonra çıkın halkın karşısına.