Yardım imei kayıt işlemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avedist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avedis
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 9SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar. sanırım imei konularında konular kapatılıyor fakat ben bilgi almak istiyorum fakat pek bilgi bulamadım.
bütün mi telefonlarımı genelde hep ithalatçı garantili aldım şuanda da bi mi 9se almak istiyorum fakat ithalatçı ile spot arasında dağlar kadar fark var.
bu imei olayı kopyalama mı oluyor acaba? yani 1 imei numarasını yüzlerce telefona mı kopyalıyorlar? sizce nekadar sağlıklıdır bu yöntem? yada yarın öbürgün kapansa tekrardan imei kopyalanırmı yada yasal olarak kayıt yaptırabilirmiyim tekrardan?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
merhaba arkadaşlar. sanırım imei konularında konular kapatılıyor fakat ben bilgi almak istiyorum fakat pek bilgi bulamadım.
bütün mi telefonlarımı genelde hep ithalatçı garantili aldım şuanda da bi mi 9se almak istiyorum fakat ithalatçı ile spot arasında dağlar kadar fark var.
bu imei olayı kopyalama mı oluyor acaba? yani 1 imei numarasını yüzlerce telefona mı kopyalıyorlar? sizce nekadar sağlıklıdır bu yöntem? yada yarın öbürgün kapansa tekrardan imei kopyalanırmı yada yasal olarak kayıt yaptırabilirmiyim tekrardan?

Bu tür soruların 1. Muhatabı size cihazı satacak olan kişidir.Sizinde cümle başında bahsettiğiniz gibi forum kuralları gereği bu tür konular için cevap vermemeyi kapatmayı uygun buluyoruz.Yinede forumda ilgili cihazın bölümünde bir sürü bu tarzda cihaz kullanan arkadaşlar var kendilerine özel mesaj yolu ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt