Soru İMEİ Kaybolmadan Sıfırlama

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Merhaba arkadaşlar,

İmei kaybolmadan telefonu nasıl sıfırlayabilirim. TWRP taraftarı değilim. Güncelleme gelince twrp penceresinde takılı kalsın istemiyorum. Orjinal saf ayarlarında kalsın istiyorum açıkçası.

Rom indirip Recovery modda rom atarsan imei kaybolmadan sıfırlanmış olur mu ?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Selam, ben de IMEI atılmış MI9'a sıfırlama yapmak istiyorum. Anlatılan recovery işlemini yaptınız mı? Yaptıysanız sonuç nedir?
Hocam cihazınızda twrp yüklü mü ?
Değil ise, Linkteki konudaki twrp yi kurup Wipe kısmından Format data deyip çıkan klavyeden Yes yazınız işlem tamamlandıktan sonra reboot system yapın. IMEI silinmeyecektir..

Oyla:

alomerovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Hocam cihazınızda twrp yüklü mü ?
Değil ise, Linkteki konudaki twrp yi kurup Wipe kısmından Format data deyip çıkan klavyeden Yes yazınız işlem tamamlandıktan sonra reboot system yapın. IMEI silinmeyecektir..

Kontrol ettim. TWRP yüklü değil. Açılırken Unlocked yazısı da çıkmadığına göre sanırım bootloader kilidi de açık değil.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Kontrol ettim. TWRP yüklü değil. Açılırken Unlocked yazısı da çıkmadığına göre sanırım bootloader kilidi de açık değil.
IMEI atılmış ise Bootloader kilidiniz açık olması lazım yada cihaza IMEI atılmamış

Oyla:

alomerovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9
Konular
1
IMEI atılmış ise Bootloader kilidiniz açık olması lazım yada cihaza IMEI atılmamış

Kutusunun üzerinde yazan IMEI ile içindeki IMEI farklı görünüyor. Dolayısıyla IMEI atılmış görünüyor. Daha önceki MI telefonlarımda bootloader kilidini açtığımda telefon açılırken "unlocked" yazıyordu. Bunda bootloader kilidi açık olsa bile "Unlocked" yazmıyor olabilir mi? MI9'da farklı bir durum olabilir mi yani bununla ilgili?

Oyla:

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Mi flash ile yazılım atılırken kilit kapatılmış olabilir qcn dosyasi ile imei değiştirilen telefonlarda twrp veya orjinal recovery ile format atılsa dahi imei silinmiyor içeriden de sıfırlarsaniz yine silinmiyor

Oyla:

alomerovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Mi flash ile yazılım atılırken kilit kapatılmış olabilir qcn dosyasi ile imei değiştirilen telefonlarda twrp veya orjinal recovery ile format atılsa dahi imei silinmiyor içeriden de sıfırlarsaniz yine silinmiyor
Bu durumda normal sıfırlama yapmamda sakınca yok değil mi? Gönül rahatlığıyla yapabilir miyim yani?

Oyla:

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Bu durumda normal sıfırlama yapmamda sakınca yok değil mi? Gönül rahatlığıyla yapabilir miyim yani?
Sizin imei değişim yöntemini bilmediğim için net birsey söyleyemem ama büyük ihtimalle silinmez

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Kutusunun üzerinde yazan IMEI ile içindeki IMEI farklı görünüyor. Dolayısıyla IMEI atılmış görünüyor. Daha önceki MI telefonlarımda bootloader kilidini açtığımda telefon açılırken "unlocked" yazıyordu. Bunda bootloader kilidi açık olsa bile "Unlocked" yazmıyor olabilir mi? MI9'da farklı bir durum olabilir mi yani bununla ilgili?
Hocam
*#06# yapıp IMEI numaranızı e devlet (btk) üzerinden sorgulatıp resmini atar mısınız (IMEI kısmını silip de atınız)

Oyla:

alomerovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Hocam
*#06# yapıp IMEI numaranızı e devlet (btk) üzerinden sorgulatıp resmini atar mısınız (IMEI kısmını silip de atınız)
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Sorgu Tarihi: 24/04/2020
Marka/Model - Marka: NOKIA Model Bilgileri: 2630

Oyla:

alomerovic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Hocam
Hocam, az önce ADB ile Bootloader durumunu kontrol ettim. Bootloader kilitli görünüyor. Telefona yüklenmiş olan IMEI Nokia 2630'a ait. Cihazda TWRP yüklü değil. OEM kilidi açık. Bu durumda IMEI silinmeden sıfırlama yapmam için en mantıklı yol ne olur?

Oyla:
Üst Alt