- Adım
- Erhan
- Cihazım
- ---
- Konular
- 2
Elinde stokla yurt dışı cihaz olan telefoncular ne yapacak çok merak ediyorum
hepsi patladı. 1 hazirandan sonra zararına satarlar
Elinde stokla yurt dışı cihaz olan telefoncular ne yapacak çok merak ediyorum
Telefoncular yurt dışı cihazda imei repair yapılmayan modeli stok yapmazlar hocam.Elinde stokla yurt dışı cihaz olan telefoncular ne yapacak çok merak ediyorum
Mi 8 ler dolu hocam millette hele ki 10 15 tane iPhone satanlar var görmeTelefoncular yurt dışı cihazda imei repair yapılmayan modeli stok yapmazlar hocam.
İşini imei ortaklığı temeline oturtan zaten cortlasın bi zahmet...Mi 8 ler dolu hocam millette hele ki 10 15 tane iPhone satanlar var görme
Hocam forumda da bir çok arkadaş ımei ortaklığı ile kayıt yapıyor. Bence bu duruma sevinmek yerine üzülmemiz lazım.İşini imei ortaklığı temeline oturtan zaten cortlasın bi zahmet...
Hocam zaten ımei tamiri yasak. Telefoncuyu bir yakalasa ciddi hapis cezası var.bunlar yarın birgün imei tamirine de bir engel getirmeye çalışabilirler
Hocam forumda da bir çok arkadaş ımei ortaklığı ile kayıt yapıyor. Bence bu duruma sevinmek yerine üzülmemiz lazım.
Hocam zaten ımei tamiri yasak. Telefoncuyu bir yakalasa ciddi hapis cezası var.
Onu telefon firmaları yapıyor. Mesela mi 8 e yazılmıyor. Xiaomi önlemini almış.yasak olduğunu biliyorum
benim kastettiğim, imei tamirinin yapılmaması için bir yöntem bulabilirlerdi
acaba böyle birşey yapabilirler mi?
Ticari işlerinin başarısı tek pasaporta çift telefon mantığı ise zaten yanlış diyorum... İmei repair işleminden de yanlış.Hocam forumda da bir çok arkadaş ımei ortaklığı ile kayıt yapıyor. Bence bu duruma sevinmek yerine üzülmemiz lazım.