Devletin burda hatayı vatandaşlarından almasını kınıyorum. kınıyorum. kınıyorum.
Zaten vergiler yüksek olmassa türk insanı aptal değil ya gidip dışardan alsın.
Vergiler değecek birşey için harcansa ses çıkarmam. Ama türklere küfür eden kadınlarımıza namusumuza sarkan suriyelilere gittiğini düşündükçe deliriyorum.
IMEI kayıt ücretinde %350dan fazla zam yaptılar. Olmuyor bir de almamız engellemek için böyle yaptılar. Burda dizgini halktan alıp şirket sahibine verdiler. Devletler en büyük mafyadır... Aile yemeğine haram yemeye ülkeye zarar verenlere zenginleri zenginleştiren fakirleri fakirleştiren vergi sistemi oldukça kimse bu ülkeden telefon almak istemeyecek veya almaktan nefret edicekler.
Bundan sonra insanlarımız artık risk alıp IMEI repair yapıcak. Yada özel şekilde bir şekilde telefon (mp4 göstermek falan) getirteceklerdir. Devlet kuralları katılaştıracak en sonunda herşeyi yasaklayacaklar yurtdışundan gelen şeyleri ülke dışı alışveriş yapmayı yasaklayacaklar abartıcak olsak.
Üstelik 2.EL piyasası düşecek. Yani şu şey demek. Arkadaşınız size kendi telefonunu hediye etse bile devlete 400 liradan fazla IMEI ücreti vereceksiniz. Artık bedava hediye bile paralı olucak
Yanlışlarım çok olabilir yazıda. Düzeltirseniz sevinirim.