Yardım İmei işlemi yapılmış cihazda güncelleme

emnymn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin Yaman
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
1
Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim biraz araştırdım ama tam bir cevap bulamadım durumum için.
Mi9t telefonumda imei işlemi yapıldı telefoncuda, benim bi bilgim yok bu konularda.Telefonda magisk uygulaması yüklü,Sistem güncellemesi geldiğinde geçen aylarda güncellemeyi yap dediğimde telefon açılmamıştı.Açılınca da galiab twrp ekranında açılmıştı.Telefoncu da sistem çökmüş yeniden atıcaz dedi. Şimdi yine bir güncelleme geldi 500mb civarlarında ben yüklemeye çalışırsam yine aynı sorunla mı karşılaşırım.Telefona nasıl bir işlem yapıldı hangi uygulamalarla root atıldı vs. bilgim yok sadece magisk var telefonumda, bu işlerden anlayan birisi bana yardımcı olabilir mi rica etsem. Malum miuı 12 de geliyo öğrenemezsem güncelleme yapamayacağım ona da:)
Başka bi forumda kilidi açık cihazlarda güncellemeyi normal şekilde yapamazsınız gibi şeyler yazıyordu. Lütfen beni aydınlatın telefonuma neler yapmam gerekiyor en verimli şekilde kullanmak için. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

emnymn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin Yaman
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
1
Hocam magiski kaldirabilirsiniz kullanmayacaksaniz zaten tekrar kurarsaniz uygulama da kendiliginden yüklenir. Yedek olarak da twrpye girdiginizde imei gitmesine karşılık kolay kolay gitmez de backup bölümünden efs yedegini almanizda ve bir yerde saklamanizda fayda var. Mr.cakmak hocamın dediği doğru android yukseltme gibi büyük guncellemelerde direk reboot system demelisiniz diğer türlü telefon açılmaz açıldıktan sonra isterseniz cihaziniz için güncel twrpyi kurarsiniz. Ve son olarak demek istediğim şey biliyorum Çok karmaşık görünüyor ilk başlarda bu işlemler ama bir kere ögrendikten sonra çok basit gelecektir ve garantisi var diye fahiş fiyatlar vermeye de gerek yok xiaomi markasi için diyorum bunu. Forumda isinize yarayacak bir ton bilgi mevcut ve gerektiginde de yardim edecek bir çok hocamiz. İyi günler
teşekkür ederim hocam ama imeiden bahsettiğiniz cümleyi pek anlayamadım açıklarsanız sevinirim.garanti konusunda da benim telefonumun tek garantisi telefoncunun kendisi o yüzden içim pek rahat değil.ithalatçı falan olsa yine bi nebze

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
teşekkür ederim hocam ama imeiden bahsettiğiniz cümleyi pek anlayamadım açıklarsanız sevinirim.garanti konusunda da benim telefonumun tek garantisi telefoncunun kendisi o yüzden içim pek rahat değil.ithalatçı falan olsa yine bi nebze
İthalatcilar da telefonculardan pek farklı sayılmaz sürekli fatura cikariyorlar diye sikayet var :) . İmei konusuna gelecek olursak twrpye girdiginizde backup kısmı var oraya girip efs kutucugunu isaretleyip backup yapmaniz lazim sonr atelefonun dosyalarinda twrp klasorunde backup bolumunu guvenli bir yere bilgisayara taşıyın olur da imei giderse twrpden o dosyayi tekrar yukleyip telefoncuya para vermekten kurtulun angel~~ ezan okumak üzere hayırlı iftarlar

Oyla:

emnymn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin Yaman
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
1
İthalatcilar da telefonculardan pek farklı sayılmaz sürekli fatura cikariyorlar diye sikayet var :) . İmei konusuna gelecek olursak twrpye girdiginizde backup kısmı var oraya girip efs kutucugunu isaretleyip backup yapmaniz lazim sonr atelefonun dosyalarinda twrp klasorunde backup bolumunu guvenli bir yere bilgisayara taşıyın olur da imei giderse twrpden o dosyayi tekrar yukleyip telefoncuya para vermekten kurtulun angel~~ ezan okumak üzere hayırlı iftarlar
Teşekkür ederim sanırım cihazımda twrp yok şuan ama olur da öylw bi durum olursa yedeklerim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Teşekkür ederim sanırım cihazımda twrp yok şuan ama olur da öylw bi durum olursa yedeklerim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Tek dikkat etmeniz gereken nokta telefonu ayarlar vasıtasıyla fabrika ayarlarına sıfırlamayın
İmei korumak için önlem
İyi forumlar

Oyla:
Üst Alt