- Adım
- Eser
- Cihazım
- Mi9T Pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui Global 11.0.6
- Telefon Modeli
- Mi 9T Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Öncelikle merhaba, dün itibari ile telefonum imei işlemi gördü fakat birkaç sorum var ve forumda da istediğim cevapları bulamadım, belki de gözümden kaçtı detaylı bir başlık açılmışsa yöneticilerin affına sığınarak yönlendirme istiyorum.
Telefonda twrp ve magisk yüklü işlemden sonra sıfırlanma olmadı telefonda işlemden önce ne vardı ise sonra da kaldı, sorularıma gelecek olursak;
1-)Miui 12 sürümüne güncellemek istiyorum fakat işlemin bozulmaması için hangi yöntemle güncelleme yapmama gerek?
2-)Olası bir durumda telefona format atma durumunda kalırsam nasıl atmalıyım?
3-)Custom rom kullanmak istediğimde ne yapmalıyım?
4-)Telefonumda bankacılık uygulamaları var magisk kendi başına bir sorun teşkil eder mi(bilgi sızdırma, keylogger, çalınma gibi durumlar vs.)?
5-)Ve son olarak şu an bir yedek almam gerekiyorsa hangi yedeği almam gerek ki ilerde işlem kaybolursa ben bunu kendi başıma kolayca üstesinden gelebileyim, tekrar işlemin doğru çalıştığı haline döndürebileyim?
Telefonda twrp ve magisk yüklü işlemden sonra sıfırlanma olmadı telefonda işlemden önce ne vardı ise sonra da kaldı, sorularıma gelecek olursak;
1-)Miui 12 sürümüne güncellemek istiyorum fakat işlemin bozulmaması için hangi yöntemle güncelleme yapmama gerek?
2-)Olası bir durumda telefona format atma durumunda kalırsam nasıl atmalıyım?
3-)Custom rom kullanmak istediğimde ne yapmalıyım?
4-)Telefonumda bankacılık uygulamaları var magisk kendi başına bir sorun teşkil eder mi(bilgi sızdırma, keylogger, çalınma gibi durumlar vs.)?
5-)Ve son olarak şu an bir yedek almam gerekiyorsa hangi yedeği almam gerek ki ilerde işlem kaybolursa ben bunu kendi başıma kolayca üstesinden gelebileyim, tekrar işlemin doğru çalıştığı haline döndürebileyim?