- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 49
Yurtdışı redmi note 8 kullanıyorum imei yeni atıldı. fabrika ayarlarına sıfırlarsam imei silinir mi bilgisi olan var mı?
Silinir.Yurtdışı redmi note 8 kullanıyorum imei yeni atıldı. fabrika ayarlarına sıfırlarsam imei silinir mi bilgisi olan var mı?
Yurtdışı redmi note 8 kullanıyorum imei yeni atıldı. fabrika ayarlarına sıfırlarsam imei silinir mi bilgisi olan var mı?
miui 11 falan geldi güncelleme aldı başka güncellemelerden bahsediyorsan bilmiyorumDiğer arkadaşlarımız cevaplamış. İmei repair işlemi yapılmış cihazlar zaten garanti dışı olduğundan stok romda durmasının manası yok. Bunun yerine Twrp kurup, Stok rom kadar kaliteli Custom eu ve mi room kulanalım. Haftalık güncelleme alıyorlar. Hemde aynı stok rom gibi ota update üzerinden.Twrp de imei silinmesi olmuyor .
reis bende main menu redmi recovery geldi reboot wipe data ve connect with MİAssistanst yazıyorSilinir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızBu videomu izleyerek bilgi alabilirsiniz.
miui 11 falan geldi güncelleme aldı başka güncellemelerden bahsediyorsan bilmiyorum![]()
valla pek anlamıyorum romdan carttan curttan reisMi room beta Custom romundan bahsediyorum. Haftalık güncelleme alıyor ve twrp yüklü olduğu için imei silinme riskide yok. İmei repair olan cihazda zaten neden stok rom kullanalım? Garanti olayı olmadığı için, custom roma geçip rahat ve özgür olabilirsiniz. Kastettiğim bu.