Yardım İMEİ HAKKINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xomer19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Selam arkadaşlar, semers iletişimden redmi note 7 aldım. Sorun sıkıntı yok kullanıyorum imeisi vs var ama e devletten sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor modeli vs tutuyor ama kayıt bulunamadı yazıyor sıkıntı olur mu?

Telefonu alalı 6 gün oldu.

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cihazınız kayıtlı değil hocam 6 ay içinde kapanacaktır aldığınız yerle görüşmeniz gerekiyor

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Cihazınız kayıtlı değil hocam 6 ay içinde kapanacaktır aldığınız yerle görüşmeniz gerekiyor
Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Selam arkadaşlar, semers iletişimden redmi note 7 aldım. Sorun sıkıntı yok kullanıyorum imeisi vs var ama e devletten sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor modeli vs tutuyor ama kayıt bulunamadı yazıyor sıkıntı olur mu?

Telefonu alalı 6 gün oldu.
7-10 Gün içerisinde aktif olmazsa imei, aldığınız yere başvurun.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yanlış bilgilendirme yapmayın.

7-10 Gün içerisinde aktif olmazsa imei, aldığınız yere başvurun.
Alalı ne kadar olduğunu nerden anladınız yanlış bilgilendirme yapacak bir şey yok bunda her türlü iletişime geçip kesin bilgi almak mı yoksa sizin tahminlerinize göre hareket etmek mi ?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Alalı ne kadar olduğunu nerden anladınız yanlış bilgilendirme yapacak bir şey yok bunda her türlü iletişime geçip kesin bilgi almak mı yoksa sizin tahminlerinize göre hareket etmek mi ?
Konuyu nereye kadar okuduğunuz çok bariz belli. Bu söylediklerim bir tahmin değil, aynı durumu ben de yaşadım. Hava Durumu Tahmin Merkezi değil burası. Daha fazla konuyu dağıtmayalım.

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
Arkadaşlar bu forumu bilgi ve faydalı bilgiler adinmek için takip ediyorum. Lütfen saygı çerçevesi üzerinden yorumlarımızı yapalım. bölüm sorumlusunu göreve davet ediyorum.lütfen gerekli uyarıları yapalım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Konuyu nereye kadar okuduğunuz çok bariz belli. Bu söylediklerim bir tahmin değil, aynı durumu ben de yaşadım. Hava Durumu Tahmin Merkezi değil burası. Daha fazla konuyu dağıtmayalım.
Bence de yoksa siz devam ettikçe üste çıkacaksınız tahminimce :) haklısınız burası Hava Durumu Tahmin Merkezi değil bu yüzden yaşanmışlıklara değil en kesin sonuca yönelik cevaplar vermeye çalışıyoruz iyi geceler

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bence de yoksa siz devam ettikçe üste çıkacaksınız tahminimce :) haklısınız burası Hava Durumu Tahmin Merkezi değil bu yüzden yaşanmışlıklara değil en kesin sonuca yönelik cevaplar vermeye çalışıyoruz iyi geceler
Üste çıkmaktan kastınız nedir acaba? Dilerseniz bu konuyu özelden de tartışabiliriz. Yaşanmış, yanılmalardır tecrübenin Atası, tecrübe olmadan kesin bir şey yoktur.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Üste çıkmaktan kastınız nedir acaba? Dilerseniz bu konuyu özelden de tartışabiliriz. Yaşanmış, yanılmalardır tecrübenin Atası, tecrübe olmadan kesin bir şey yoktur.
Konuyu cidden daha fazla uzatmayalım :) ben yanlış bilgi verdiysem siz düzeltin hocam iyi akşamlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt