Yardım İmei değiştirme işlemi yapacak iken dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agitsonkurt

Dolandırıcıdır Güvenmeyiniz
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.6.0
Telefon Modeli
redmi note 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba herkese iyi günler dilerim
Yurt dışından bir adet cihaz aldım daha sonra imeiler kapandı ve bende 600 tl lik imei ücreti ödememek için youtubede forumlarda araştırma yaptım nasıl atılır vs en son youtubede bir adama mesaj attım adam uzaktan destek sağlarım dedi bende 100 tl nin yarısını yoladım diğeride imei atınca veririm dedim neyse adam bağlandı işlemi yapıyor ve cihazı bozdu cihaz elime gelecek dedi 3 4 gün yolamadım en son mesaj atım cihazı yoluyacam dedim adres verdi yoladdım ama 10 gün oldu ses seda yok ulaşılmıyor adama heryerden engellendim bu adamla WhatsApp ta facebook da aramalarda kayıtlarım var yazışmalarımız vs bide adres ve banka hesabı var şikayet etsem imei atma işlemi yasal olmadığından herhangi bir hak idda ebilirmiyim teşekkürler

YÖNETİM NOTU : Konu sahibi dolandırıcılık nedeniyle forumumuzdan uzaklaştırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
hocam emin olki haddimi bilerek sabırla yazmaya çalışıyorum insanları dolandıran bir insanın konusunun açık olması rahatsız etti beni. ona artik bir bardak su yok nerede varsa bende varım işallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yalan söylüyor böyle birşey yapmamış insanların nabzına bakıo kimseye görmemiş forumda bir tek bu konuda xenex arkadaş güvenilir diye herkes yazıyor onunda adını ağzına almış bu ismi ne olduğu belli olmayan varlık

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bu konuyu açan herif dolandırıcı değil miydi ya forumdan uzaklaştırılmıştı ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu sahibi dolandırıcılık nedeniyle forumumuzdan uzun süre önce uzaklaştırılmıştı arkadaşlar. Yani artık forumumuzun bir üyesi değil fakat yazdıklarının, karakterinin görülebilmesi amacıyla konusu halen burada bulunuyor.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt