- Adım
- Arif
- Cihazım
- RedmiNot3Pro
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- Konular
- 14
fastboot rom bulamadım bir türlü
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot rom bulamadım bir türlü
Yükleyin hocam sorun olmaz. Duzeldikten sonra tekrar istediğiniz romu yuklersiniz.buradaki mi 4c için olanı china için global yok malesef.
Google'dan bulabilirsiniz. Buradan link veremeyiz.Bende de mi 4c var ama bir türlü imei atma yöntemi bulamadım varsa anlatım linki yazar mısınız Rica etsem
Bende de mi 4c var ama bir türlü imei atma yöntemi bulamadım varsa anlatım linki yazar mısınız Rica etsem
Merhaba
Sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Aslında biraz zor oldu. Telefon brick olmuştu. Sadece fast boota girilebiliyordu. Twrp yada orjinal bootloader atmama izin vermiyordu. Çünkü bootloader kilidi aktif hale gelmiş. Ayrıca eski bootloader öncesi Çin yada global imagelari da yüklenmeye izin vermedi. Bende son çare kilidin açılması için kayıt oldum. 2 güne sms geldi. Önce kilidi açıp orjinal Çin rom unu, ardından Twrp yi, en son global romu yükledim. İlginç olan IMEI numarası değiştigim gibi kalmış. Şu anda şebeke sinyali geldi ve 4.5G şebekesini açtırdım meraktan. Buna rağmen kopma yaşanmadı. Yani herşey olması gerektiği gibi. Tek sorun kaldı. Imei numarası eski bir telefona ait olduğundan türk Telekom 4.5g ile ilgili abonelik işlemlerinde sıkıntı yapıyor. Mecbur paket alırken başka bir telefona kartı takıp işlem yapacağım. Teşekkürler ilginize