IMEI değişimi sonrası 4.5G ve bağlantı problemi

aydinyildirim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi mi4c
Konular
1
buradaki mi 4c için olanı china için global yok malesef.

samihrma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Konular
2
Bende de mi 4c var ama bir türlü imei atma yöntemi bulamadım varsa anlatım linki yazar mısınız Rica etsem

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende de mi 4c var ama bir türlü imei atma yöntemi bulamadım varsa anlatım linki yazar mısınız Rica etsem
Google'dan bulabilirsiniz. Buradan link veremeyiz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Forumd ücretli yapan arkadaşlar var. Zenex hocama ulaşın, Ulaşamazsınız en son çare bana ulaşın.

aydinyildirim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Xiaomi mi4c
Konular
1
Merhaba
Sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Aslında biraz zor oldu. Telefon brick olmuştu. Sadece fast boota girilebiliyordu. Twrp yada orjinal bootloader atmama izin vermiyordu. Çünkü bootloader kilidi aktif hale gelmiş. Ayrıca eski bootloader öncesi Çin yada global imagelari da yüklenmeye izin vermedi. Bende son çare kilidin açılması için kayıt oldum. 2 güne sms geldi. Önce kilidi açıp orjinal Çin rom unu, ardından Twrp yi, en son global romu yükledim. İlginç olan IMEI numarası değiştigim gibi kalmış. Şu anda şebeke sinyali geldi ve 4.5G şebekesini açtırdım meraktan. Buna rağmen kopma yaşanmadı. Yani herşey olması gerektiği gibi. Tek sorun kaldı. Imei numarası eski bir telefona ait olduğundan türk Telekom 4.5g ile ilgili abonelik işlemlerinde sıkıntı yapıyor. Mecbur paket alırken başka bir telefona kartı takıp işlem yapacağım. Teşekkürler ilginize

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba
Sorunumu çözmüş bulunmaktayım. Aslında biraz zor oldu. Telefon brick olmuştu. Sadece fast boota girilebiliyordu. Twrp yada orjinal bootloader atmama izin vermiyordu. Çünkü bootloader kilidi aktif hale gelmiş. Ayrıca eski bootloader öncesi Çin yada global imagelari da yüklenmeye izin vermedi. Bende son çare kilidin açılması için kayıt oldum. 2 güne sms geldi. Önce kilidi açıp orjinal Çin rom unu, ardından Twrp yi, en son global romu yükledim. İlginç olan IMEI numarası değiştigim gibi kalmış. Şu anda şebeke sinyali geldi ve 4.5G şebekesini açtırdım meraktan. Buna rağmen kopma yaşanmadı. Yani herşey olması gerektiği gibi. Tek sorun kaldı. Imei numarası eski bir telefona ait olduğundan türk Telekom 4.5g ile ilgili abonelik işlemlerinde sıkıntı yapıyor. Mecbur paket alırken başka bir telefona kartı takıp işlem yapacağım. Teşekkürler ilginize

Hocam türk telekom mobil uygulamasını indirip uygulama içerisinden 4G'yi aktif hale getirebilirsiniz.

Üst Alt