- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 5
Güncelledim desen şifresini istedi girince bu ekran çıktı.Güncelle deyince twrp çıkması lazım?
Güncelledim desen şifresini istedi girince bu ekran çıktı.Güncelle deyince twrp çıkması lazım?
Güncelledim desen şifresini istedi girince bu ekran çıktı.
Büyük ihtimalle telefon rootlanmadigi için twrp silinmiş ondan bu ekran çıkıyorGüncelledim desen şifresini istedi girince bu ekran çıktı.
Kapatıp açınca genelde yine önce poco logosu sonrasında fastboot ekranı çıkıyor. Telefon poco f2 pro 8/256 miui 12.0.4 den 12.2.4(bundan tam emin değilim) sürümüne güncelledim twrp konusunda bir bilgim yok. rescue mod çıktı bir kere ses kısma ve telefon kapattığımda ama sonucunda ne olacağını bilmediğim için bir şeye dokunmadım.
Repair yaptığım telefoncuya sordum bu işlemi evden yapabilir miyim diye telefoncu bu program için 10 bin tl veriyoruz evden olmaz dedi.Öncelikle bu romu PC masaüstüne indirin ve şlinkte verdiğim yöntem ile yükleyin..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Repair yaptığım telefoncuya sordum bu işlemi evden yapabilir miyim diye telefoncu bu program için 10 bin tl veriyoruz evden olmaz dedi.