Yardım imei attığım cihazda şimdi botloader kilidi var gözüküyor

furkanata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın cihazım note 9 pro

Sorunun detayına inecek olursak aynen şöyle gelişti;

cihaz imei çakışmasından dolayı uyarı verdi ve 30 gün sonra şebeke kaybı yaşadık, imei tools ile cihaza gerekli işlemleri yapıp aynı imei yi tekrar attım telefonun şebekesi kendine geldi ve yaklaşık 2 ay kullandık fakat kardeşim apk oyun yüklerken virüs bulaştırdığı için mi yoksa yüklediğim romla alakalımı bilmiyorum depolama alanı ne yaptıysak full gösteriyordu. tekrardan rom yüklemesi yaptım ama bu sefer twrp yüklemedim ve şimdi imei sorununun devam ettiğini gördüm telefona twrp yüklemeye çalışıyorum

"
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 805306368 bytes
sending 'recovery' (131072 KB)...
OKAY [ 3.347s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State)
finished. total time: 3.353s
"

uyarısı almaktayım araştırmalarıma göre botloader kilidi olduğu için böyle bir sorunla karşılaşıyormuşum, anlamadığım kısım şu, telefona bu işlemleri yaparken kilit ile karşılaşmamışken sonradan botloader kilidinin kapanma ihtimali var mı bir türlü çözemedim kilidi açmak için belli başlı aşamaları deniyorum ama onlarda başarısız oluyor.

nasıl bir yol izlemeliyim deneyimli ve tecrübeli bu işi bilir arkadaşlardan akıl almaktan başka çarem kalmadı.

enesbasar1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi CC9 Pro
Konular
1
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın cihazım note 9 pro

Sorunun detayına inecek olursak aynen şöyle gelişti;

cihaz imei çakışmasından dolayı uyarı verdi ve 30 gün sonra şebeke kaybı yaşadık, imei tools ile cihaza gerekli işlemleri yapıp aynı imei yi tekrar attım telefonun şebekesi kendine geldi ve yaklaşık 2 ay kullandık fakat kardeşim apk oyun yüklerken virüs bulaştırdığı için mi yoksa yüklediğim romla alakalımı bilmiyorum depolama alanı ne yaptıysak full gösteriyordu. tekrardan rom yüklemesi yaptım ama bu sefer twrp yüklemedim ve şimdi imei sorununun devam ettiğini gördüm telefona twrp yüklemeye çalışıyorum

"
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 805306368 bytes
sending 'recovery' (131072 KB)...
OKAY [ 3.347s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State)
finished. total time: 3.353s
"

uyarısı almaktayım araştırmalarıma göre botloader kilidi olduğu için böyle bir sorunla karşılaşıyormuşum, anlamadığım kısım şu, telefona bu işlemleri yaparken kilit ile karşılaşmamışken sonradan botloader kilidinin kapanma ihtimali var mı bir türlü çözemedim kilidi açmak için belli başlı aşamaları deniyorum ama onlarda başarısız oluyor.

nasıl bir yol izlemeliyim deneyimli ve tecrübeli bu işi bilir arkadaşlardan akıl almaktan başka çarem kalmadı.
Cihazın kendi kendine bootloader kilidi kapanması mucizeden öte birşey değil aksi halde BL Kilidini kapatsan cihaz brick olur açılmazdı. genelde rom atarken clean and lock seçeneği tikli kalıyor ve cihaz yetkili hesap olmadan açılmıyor. Şuan senin yapacağın tek işlem edl moddan eng yükleyip öyle imei repair yapabilirsin.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bootloader kildinizi kapatmışsınız. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz..

Oyla:

furkanata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
Cihazın kendi kendine bootloader kilidi kapanması mucizeden öte birşey değil aksi halde BL Kilidini kapatsan cihaz brick olur açılmazdı. genelde rom atarken clean and lock seçeneği tikli kalıyor ve cihaz yetkili hesap olmadan açılmıyor. Şuan senin yapacağın tek işlem edl moddan eng yükleyip öyle imei repair yapabilirsin.
bir bakayım dediklerini araştırıyım hallederim heralde, peki bl kilidini kendi başıma açmamın bir yolu var mı ?

Saol bu arada yardımın için

Oyla:

furkanata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
mi note 8 pro
Konular
1
Güncelleme :

Mi unlock programı ile telefonda açık olan mi hesabı bağlayıp unlock işlemini gerçekleştirdim (başka hesap kabul etmiyor) şimdi imei ve twrp işlemlerini gerçekleştirip yoluma bakabilirim, bu konuda çok büyük sıkıntı çektim yazıyı okuyan olursa diye buraya elimden geldiğince bilgi verebilirim

Oyla:
Üst Alt