Yardım IMEI Atılmış Cihaza MIUI 13 Atmak?

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.4.0 Kararlı
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamün aleyküm. 2. el aldığım yurtdışı Poco f2 pro cihazım mevcut. IMEI attırdım. İçerisinde "Global 12.0.4" mevcut. Cihazım için MIUI 13 Eu Beta zip dosyasını indirdim. IMEI silinmeden nasıl rom u yükleyebilirim? Ayrıca cihazda Twrp mevcut değil. Bu rom u yüklemek için uyumlu twrp var mıdır yoksa son sürüm twrp indirsek de oluyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
poco x3 pro çift imei repair oldu. twrp ve miflash ile atılan romlarda imei silinmiyor kesin bilgi. lakin başka cihazda olur mu bilmiyorum.

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Tekrar ediyorum, Fastboot modunda Miflash ile tgz uzantılı Rom' ıu yüklerken Miflash' ı açtığınızda sağda en altta 3 tane seçenek var. Bunlardan sadece en soldaki clean-all seçeneğini işaretleyin, sakın diğer seçenekleri şaretlemeyin, aksi halde imei silinir. Çok dikkatli olunuz.

Oyla:

hacim2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Redmi Note4X
Konular
4
Twrp ile yapılan yüklemelerde imei silinmez. Eğer Miflash ile yükleme yaparsanız ve MiFlash' da alttaki cleanall+lock kutucuğunu işaretlerseniz imei silinir. Birde eğer fabrika ayarlarına dönerseniz imei silinir. Siz ise Miflash ile yükleme yapmıyorsunuz ve fabrika ayarlarına dönmüyorsunuz. O nedenle endişe etmenize gerek yok.
tane tane ne güzel anlatmışsınız. ben de istifade ettim.

Oyla:

ada2013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hünkar
Cihazım
Poco f2
Konular
0
Merhaba,
IMEI atılmış cihazıma twrp yüklüydü.global 12 sürümü mevcuttu...bir hata yaparak MIUI 14 indirdim ve twrp den flaşladım sanıyorum acele ettim ya da twrp sürümüm eskiydi vendor odm mount hatası aldım ve yükleme yarıda kaldı..
Daha sonra yine MIUI 12 yi global olarak USB den yükleyerek cihazı kurtardım..şu an aktif..tabi twrp root falan hiç birşey kalmadı.
Size sormak istediğim şu anda ota dan güncellemeleri yükleyerek MIUI 14 e gelebilir miyim bir sorun olur mu IMEI açısından?
Şu an cihaz tamamen stock bl kilidi açık fakat twrp yok orjinal recovery var root da yok..
Önerilerinizi bekliyorum

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Merhaba,
IMEI atılmış cihazıma twrp yüklüydü.global 12 sürümü mevcuttu...bir hata yaparak MIUI 14 indirdim ve twrp den flaşladım sanıyorum acele ettim ya da twrp sürümüm eskiydi vendor odm mount hatası aldım ve yükleme yarıda kaldı..
Daha sonra yine MIUI 12 yi global olarak USB den yükleyerek cihazı kurtardım..şu an aktif..tabi twrp root falan hiç birşey kalmadı.
Size sormak istediğim şu anda ota dan güncellemeleri yükleyerek MIUI 14 e gelebilir miyim bir sorun olur mu IMEI açısından?
Şu an cihaz tamamen stock bl kilidi açık fakat twrp yok orjinal recovery var root da yok..
Önerilerinizi bekliyorum
Ayarlarda güncelleme kısmında görünmüyorsa, güncelleme ekranına gelip ortadaki miui sürümüne 5-10 kez arka arkaya tıklayınca üstteki menüye sistem güncelleme dosyası seçimi geliyor. Oradan recovery için zip dosyasını seçip güncelleme yapabilirsiniz. Ama, yazılım versiyonu aynı olmalı. Yani globalse global, çinse çim romu olmalı. Sonu MIXM ise yine sonu MIXM olmalı yani.

Bu işlemde genelde dosyalar da silinmiyor telefon sıfırlanmıyor. Ancak bazı durumlarda açılmayıp boot ekranında kalarak Recovery'e giriyor. Oradan wipe data yapmak gerekiyor. İşte bu nedenle de Twrp yüklü olması gerek ki wipe data yapınca imei gitmesin.

Oyla:

ada2013

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hünkar
Cihazım
Poco f2
Konular
0
Ayarlarda güncelleme kısmında görünmüyorsa, güncelleme ekranına gelip ortadaki miui sürümüne 5-10 kez arka arkaya tıklayınca üstteki menüye sistem güncelleme dosyası seçimi geliyor. Oradan recovery için zip dosyasını seçip güncelleme yapabilirsiniz. Ama, yazılım versiyonu aynı olmalı. Yani globalse global, çinse çim romu olmalı. Sonu MIXM ise yine sonu MIXM olmalı yani.

Bu işlemde genelde dosyalar da silinmiyor telefon sıfırlanmıyor. Ancak bazı durumlarda açılmayıp boot ekranında kalarak Recovery'e giriyor. Oradan wipe data yapmak gerekiyor. İşte bu nedenle de Twrp yüklü olması gerek ki wipe data yapınca imei gitmesin.
Teşekkür ederim cevabınız için..
Güncelleme ayarlarda görünüyor...dolayısıyla yazılım versiyonu aynı..şu anda mesela yine MIUI 12 güvenlik güncelleştirmesi olarak görünüyor...güncellemeyi kendi mi yükleyecek bu şekilde yoksa twrp gibi ben mi yapacağım?

Oyla:
Üst Alt