Yardım IMEI Atılmış Cihaza MIUI 13 Atmak?

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.4.0 Kararlı
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamün aleyküm. 2. el aldığım yurtdışı Poco f2 pro cihazım mevcut. IMEI attırdım. İçerisinde "Global 12.0.4" mevcut. Cihazım için MIUI 13 Eu Beta zip dosyasını indirdim. IMEI silinmeden nasıl rom u yükleyebilirim? Ayrıca cihazda Twrp mevcut değil. Bu rom u yüklemek için uyumlu twrp var mıdır yoksa son sürüm twrp indirsek de oluyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Neptün'ün oğlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
Öncelikle selamün aleyküm. 2. el aldığım yurtdışı Poco f2 pro cihazım mevcut. IMEI attırdım. İçerisinde "Global 12.0.4" mevcut. Cihazım için MIUI 13 Eu Beta zip dosyasını indirdim. IMEI silinmeden nasıl rom u yükleyebilirim? Ayrıca cihazda Twrp mevcut değil. Bu rom u yüklemek için uyumlu twrp var mıdır yoksa son sürüm twrp indirsek de oluyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam rom atmakla IMEI silinmez.

Oyla:

Neptün'ün oğlu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
Hocam Twrp için bu konuya bakınız.

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Öncelikle iyi günler...Global 12.0.4 ile devam etmenizde fayda var. Miui 13 Eu Beta adı üstünde bir Beta Sürüm ! Stable olanını beklemek eminim daha iyi olur ama seçim ve karar sizin... Twrp yüklenebilmesi için öncelikle telefonun bootloader kilitinin açılmış olması ve PC' ye gerekli sürücülerin yüklenmiş olması gerekir. Bu konudave twrp kurulumu konusunda forumda ve internette oldukça çok bilgi var, araştırıp bulabilirsiniz. Twrp' nin en son sürümünü kurmanızı öneririm. Zip dosyasını twrp ile flaşlayarak kurmanız halinde ise imei silinmez.

Oyla:

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rom atmakla IMEI silinmez.
Teşekkür ederim hocam
Öncelikle iyi günler...Global 12.0.4 ile devam etmenizde fayda var. Miui 13 Eu Beta adı üstünde bir Beta Sürüm ! Stable olanını beklemek eminim daha iyi olur ama seçim ve karar sizin... Twrp yüklenebilmesi için öncelikle telefonun bootloader kilitinin açılmış olması ve PC' ye gerekli sürücülerin yüklenmiş olması gerekir. Bu konudave twrp kurulumu konusunda forumda ve internette oldukça çok bilgi var, araştırıp bulabilirsiniz. Twrp' nin en son sürümünü kurmanızı öneririm. Zip dosyasını twrp ile flaşlayarak kurmanız halinde ise imei silinmez.
Global sürümden sıkılmış birisi olarak eu beta nın, global sürümden daha iyi (miui 13 ile daha hızlı) olduğunun kanaatindeyim. Eu beta daha önce de kullandım herhangi bir sorun görmedim. BL kilidim açık ve söylediklerinizi deneyeceğim tekrar teşekkür ederim.

Hadi oldu da ımeı silindi, bunun twrp üzerinden yedeğini alıp tekrar nasıl yazabilirim?

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Twrp ile yapılan yüklemelerde imei silinmez. Eğer Miflash ile yükleme yaparsanız ve MiFlash' da alttaki cleanall+lock kutucuğunu işaretlerseniz imei silinir. Birde eğer fabrika ayarlarına dönerseniz imei silinir. Siz ise Miflash ile yükleme yapmıyorsunuz ve fabrika ayarlarına dönmüyorsunuz. O nedenle endişe etmenize gerek yok.

Oyla:

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Twrp ile yapılan yüklemelerde imei silinmez. Eğer Miflash ile yükleme yaparsanız ve MiFlash' da alttaki cleanall+lock kutucuğunu işaretlerseniz imei silinir. Birde eğer fabrika ayarlarına dönerseniz imei silinir. Siz ise Miflash ile yükleme yapmıyorsunuz ve fabrika ayarlarına dönmüyorsunuz. O nedenle endişe etmenize gerek yok.
Tekrar teşekkür ederim, tamamdır

Oyla:

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Cihazım için 3.4.1 & 3.4.2 & 3.5.1 twrp lerini indirdim. Ayrıca mifirm sitesinden indirdiğim rom (zip developer - MIUI versiyon 21.11.30) hiç bir şekilde yükleyemedim. Sorunu çözemedim. File is corrupt hatası aldım. Dosya eksik indi dediler fakat yeniden indirmeme rağmen sorun çözülmedi. Yardımcı olabilecek var mı? Nasıl yüklenecek bu rom. Ayrıca advanced wipe kısmında "system" yoktu yani 3 wipe yaptım. Format data ya da "yes" dedim ama nafile

Oyla:

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Hocam Miui13 EU Beta şimdilik TWRP den yüklenemiyor. Telefonunuz fastboot modunda iken yüklemeniz gerekiyor. Hazır komut içeren .bat dosyası arşivin içinden çıkıyor zaten. Şuan bulamadım ama yönergelerin bulunduğu konu var forumda.

Oyla:

Keremakiferturkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Meslek
İnşaat Mühendisi
Konular
11
Peki o .bat dosyasından yüklesem IMEI zarar görmez değil mi? (Tek derdim IMEI ve brick olmaması, yazılım bi şekilde hallolur).

Oyla:
Üst Alt