Rehber IMEI atılmış cihaz güncelle ne durumu

imquaredrs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hmz
Cihazım
mi 11t
Konular
0
Hocam bu işlemleri uygulayabilecek bir video bir konu rehber var mıdır acaba ? Bende de Xiaomi Mi 11T var yazılımsal çift sim IMEI kayıtlı. Yılbaşını geçtim fakat açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum telefonu sıfırlamak ve güncellemek istiyorum. Bu konu hakkında da bi rehber önerebilrseniz sevinirim.

mceylanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
2
Hocam bu işlemleri uygulayabilecek bir video bir konu rehber var mıdır acaba ? Bende de Xiaomi Mi 11T var yazılımsal çift sim IMEI kayıtlı. Yılbaşını geçtim fakat açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum telefonu sıfırlamak ve güncellemek istiyorum. Bu konu hakkında da bi rehber önerebilrseniz sevinirim.
valla reis imei atılmışsa tamamen riskli oluyor yani ben bildiğin mi flashla fastboot rom attım benim telefon orjinal imeisine döndü ama bu demek değildir ki sizinki de öyle olacak çökme ihtimali de var

ersin3381

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Note 5A Prime
Konular
0
Merhaba bende MIUI kullanıyorum HyperOS güncelleme yapmadım çünkü birkaç ay içinde bende yazılımsal imei gerekiyor, HyperOS yapmak buna engel olur mu?

C.jack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
0
Arkadaşlar IMEI atılmış cihaz direncsiz cihazıma hyper OS fastboot modunda yükledim cihaza bir şey olmadı orijinal IMEI ye döndü onlarda yeni yıl dolduğu için şuan açık arkadaslar sürekli merak ediyordu durum bu şekilde
Merhaba Yakup. Ben şimdi cihazı 16 ay orjinal imei ile kullandım. Geçen sene eylül ayında kapandı.Çift sim imei tamiri yaptırdım. Bende senin yaptığın işlemi yapmak istiyorum. Yani ben iki yıl orjinal imei yi kullandım. 3. Yıl tekrar 8 ay hak yenilenileniyormu acaba?

HBTKING

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran
Cihazım
Mi 11T
Konular
10
onu bilmiyorum ama yeni yılda 8 ay süremiz olduğu için 8 aya kadar çıkar diye düşündüm yükledim olmazsa sürüm düşürülür
Merhabalar 8 ay süre eski imeiye döndükten itibarenmi ben şuande hyperos kursam IMEI orjinale dönse 8 ay şu anda mi başlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMEI gitmiş normaldir , 120 gün 1 sim 120 gün diğer sim kullanabilirsiniz.
Merhabalar 8 ay süre eski imeiye döndükten itibarenmi ben şuande hyperos kursam IMEI orjinale dönse 8 ay şu anda mi başlar

C.jack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Xiaomi 11T
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski imeiye döndüktükten sonra başlıyor süre. Ben işlemi yaptım sim 1 için btk dan şu mesaj geldi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-07-08-12-46-59-105_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-07-08-12-46-59-105_com.miui.gallery.jpg
    234 KB · Görüntüleme: 19
Üst Alt