Yardım IMEI Atılma İşlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdaf
Cihazım
xiaomi
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ilk defa yurtdışı cihaz kullanıyorum bu konuda acemiyim.

Forumda biraz araştırma yaptım ve Turan gsm den 3 gün önce Mi Note 10 aldım. Bana telefonu unlock yapmam için bir video attılar telefonu ayarlardan mi hesabı açarak kayıt ettim sanırım 15 gün sonra bilgisayara bağlayıp unlock edeceğim. 15-20 gün sonra gel IMEI atalım dediler, kendilerine eski telefonumun IMEI sini vereceğim, merak ettiğim konu şu IMEI kaydı bu şekilde güvenilir mi? Pasaport olayı kalktı artık direk IMEI mi atıyorlar. IMEI atılınca güncelleme yapılabilir mi?

Cihaz : Mi note 10 128GB Global Rom

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam imei konusu forumda yasak ama imei atılınca sadece telefondan fabrika ayarlarına dönmeyeceksiniz

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Pasaport olayı devam ediyor. Tabi yasal yollarla ithal edilen ürünler için. Siz büyük ihtimal başka yolda ülkeye gelen cihaz aldınız. Bu nedenle cihaz üzerinde bulunan IMEI kayıt edilemiyor. Daha önceden kayıt edilen başka bir IMEI atılacak

cagr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdaf
Cihazım
xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pasaport olayı devam ediyor. Tabi yasal yollarla ithal edilen ürünler için. Siz büyük ihtimal başka yolda ülkeye gelen cihaz aldınız. Bu nedenle cihaz üzerinde bulunan IMEI kayıt edilemiyor. Daha önceden kayıt edilen başka bir IMEI atılacak
Peki eski cihazımın IMEI numarasını attıklarında bir daha bu durumla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım? Dikkat etmem gereken bir husus var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam imei konusu forumda yasak ama imei atılınca sadece telefondan fabrika ayarlarına dönmeyeceksiniz
Özür dilerim bilmiyordum.

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Telefon üzerinden fabrika ayarlarına dönmemeniz gerekiyor. Sıfırlama ve reset işlemlerini twrp recowery üzerinden yapabileceksiniz. Forumda cihazınız ile ilgili bölümlerde bu konu hakkında gerekli açıklamaları bulabilirsiniz

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ilk defa yurtdışı cihaz kullanıyorum bu konuda acemiyim.

Forumda biraz araştırma yaptım ve Turan gsm den 3 gün önce Mi Note 10 aldım. Bana telefonu unlock yapmam için bir video attılar telefonu ayarlardan mi hesabı açarak kayıt ettim sanırım 15 gün sonra bilgisayara bağlayıp unlock edeceğim. 15-20 gün sonra gel IMEI atalım dediler, kendilerine eski telefonumun IMEI sini vereceğim, merak ettiğim konu şu IMEI kaydı bu şekilde güvenilir mi? Pasaport olayı kalktı artık direk IMEI mi atıyorlar. IMEI atılınca güncelleme yapılabilir mi?

Cihaz : Mi note 10 128GB Global Rom

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam dikkat et kendi verdiğin imei numarasını kopyalayıp bir süre sonra başka birine atmasınlar

cagr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdaf
Cihazım
xiaomi
Konular
2
Hocam dikkat et kendi verdiğin imei numarasını kopyalayıp bir süre sonra başka birine atmasınlar
Bilmiyorum forumda güvenilir diye bir çok başlıkta isimlerini gördüm gittim yerlerine aldım telefonu ama içim hiç rahat değil ilk kez böyle telefon aldım ve bu durum canımı çok sıkıyor.

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
Bilmiyorum forumda güvenilir diye bir çok başlıkta isimlerini gördüm gittim yerlerine aldım telefonu ama içim hiç rahat değil ilk kez böyle telefon aldım ve bu durum canımı çok sıkıyor.
Bende garantisiz düşünüyorum ilk defa olacak benimde. Eger bende garantisiz alırsam imei mi kendim atacağım. Yt de güncel videolar var biraz zor gibi ama öğrenebilirsem atacağım. Olmazsa artık yapacaz bir şeyler. Birde hocam hazır sizin ilk garantisiz telefonunuzken sorayım size. Mesela tel birkac sonra bozuldu tamir gerekiyor, siz boylesi bir durumda napacaksınız güvendiğiniz birisi var mı ?

cagr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdaf
Cihazım
xiaomi
Konular
2
Bende garantisiz düşünüyorum ilk defa olacak benimde. Eger bende garantisiz alırsam imei mi kendim atacağım. Yt de güncel videolar var biraz zor gibi ama öğrenebilirsem atacağım. Olmazsa artık yapacaz bir şeyler. Birde hocam hazır sizin ilk garantisiz telefonunuzken sorayım size. Mesela tel birkac sonra bozuldu tamir gerekiyor, siz boylesi bir durumda napacaksınız güvendiğiniz birisi var mı ?
Biraz araştırdım doğubank piyasasına da baktım genelde 1ay fabrika çıkışlı bir hata olursa birebir değişim yapıyorlar, 3 ayda yazılımsal donanımsal destek veriyorlar ücretsiz. Ondan sonraki aylarda garanti olmadığı için parça maliyetine tamir yaptırıyorsun garanti işini tamamen sildim aklımdan sizde öyle yapın telefona iyi bakmak lazım yoksa ben pek yardımcı olacakalarını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt