Yardım imei atıldıktan sonra

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global eu rom miui sürüm12.02
Telefon Modeli
Note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Dostlar, herkese merhaba hepinize iyi forumlar dilerim.
Benim sorum Redmi note 9s telefonuma IMEI attırdım telefoncu da eve geldiğim de telefonda magisk manager adlı uygulamayı gördüm bu uygulama nedir silersem IMEI gider mi ? Telefonum rootlu olmuş sanırsam root nasıl kaldırırım ? Kaldirirsam IMEI m gider mi ?

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
Güncellemeler kurtarma modu üzerinde olur, twrp de bi tür kurtarma modudur. normal kurtarma modu olmadığı için ota'dan indirilen rom'u güncellemeye çalıştığınızda twrp'ye geçer ama güncelleme yapamaz. Lakin güncellemeleri manuel şekilde kurabilirsiniz. kontrolü için telefonu tamamen kapatın. ses açma+güç kapama tuşuna ayny anda basılı tutun, redmi yazısı geldiğinde bırakın. eğer main menu yazıyorsa twrp yoktur direkt ota güncelleme alabilirsiniz. 3 seçenekten reboot kısmından ya da güç tuşuna basılı tutarak telefonu açabilirsiniz. eğer yuvarlak içinde 2 ok olan bir simge görürseniz o twrp dir. 8 seçenekten reboot ardından system tuşuna ya da yine güç tuşuna basılı tutarak telefonu açabilirsiniz
hocam bu magısk ı sıldım telefon kapandı redmı yazısında takılı kaldı acılmıyor ne yapabılırım ? ;(

Oyla:

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
Yurtdisi cihaz olup imei repair islemi uygulandigi icin eliniz ayaginiz durumunda Twrp, herhangi bir sakincasi yok kalmasini oneririm. Fark olarak Twrp yuklu cihaza guncelleme geldiginde guncellemeyi Twrp uzerinden uygulamamiz gerekmekte. Twrp yuklu olup olmadigini nasil anlariz sorusunun cevabi arkadas tarafindan verilmis zaten.

Twrp uzerinden guncelleme yapmakla ilgili acilmis olan bu rehber konusuna goz atabilirsiniz;

hocam magısk manager adlı uygulamayı sildim. telefon redmi yazısında kaldı yardım et lütfen

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Twrp varsa, romun .zip dosyasını açın bilgisayarda boot.img dosyasını telefona atın install>install img yerinden dosyayı seçin ve boot olarak seçip alttaki kaydırma çubuğundan kurun, reboot system yapın

Oyla:

Risus34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Note 9s
Konular
5
Hocam grup tan araştırdım biraz rom atmak gerekiyormuş bir arkadaş dedi .sonra baktım gruba 12.02 eea stock rom atmaya karar verdim ve attım mi flash ile fastboot yaparak. ama şimdide şarjım çok hızlı gitmeye başladı. normal de 12 saat ekran süresi alırken bu attığım rom ile 8-9 saat ekran süresi aliyorum

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
İmei işlemi yapılmış cihazda otomatik güncellemeleri kapayın hocam yoksa gece indirip güncelliyor.Yine açılış ekranında kalıyor güncellerse.Şarj için costum AOSP romlar yükleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt