Çözüldü IMEI atılan telefonlar güncelleme alır mi ?

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.2
Telefon Modeli
Mi 9 Se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bugün ikinci el mi 9 SE aldım. yurtdisi IMEI kayıtlı üzerinde eu versiyon rom var, bildiğim kadarıyla IMEI atılan telefonlara twrp ile geliştirici romları yukleniyor. Bendeki rom stock gibi ama yinede emin olamadım, telefon orta bir işlemciye sahip ama kasiliyo. eğer bu rom güncelleme alıyorsa yeni bir güncelleme gelene kadar idare edeceğim yoksa farklı bir rom arayış içine girmeyi düşünüyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-13-21-53-17-841_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-13-21-53-17-841_com.android.settings.jpg
    194,5 KB · Görüntüleme: 47

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Twrp yüklü değilse ve global romda iseniz, imei atılmış olsada otadan normal guncellemeleri alir ve otomatik yukleyebilirsiniz.
İmei atilmis cihaz diye ille twrp yukleyip guncelleme yapmak zorunda degilsiniz yani. Şahsen ben bu şekilde kullanıyorum

Oyla:

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
Arkadaşlar bugün ikinci el mi 9 SE aldım. yurtdisi IMEI kayıtlı üzerinde eu versiyon rom var, bildiğim kadarıyla IMEI atılan telefonlara twrp ile geliştirici romları yukleniyor. Bendeki rom stock gibi ama yinede emin olamadım, telefon orta bir işlemciye sahip ama kasiliyo. eğer bu rom güncelleme alıyorsa yeni bir güncelleme gelene kadar idare edeceğim yoksa farklı bir rom arayış içine girmeyi düşünüyorum..
Hocam bende bu romu kullanıyorum ve bi sürü rom kullandım en iyisi bu diye düşünüyorum bence bu romda kalın MIUI 12 çıkana kadar

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Kontrol eder misiniz, telefonu kapatın ve, Ses açma ve Güç düğmesine basılı tutarak açın. Twrp ekranı açılıyor ise yüklüdür.
..Ses kısma güç tuşuna basınca fastboot ekranı cikiyor,.twrp menüsü açmak icin Ses acma güç tuşu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende bu romu kullanıyorum ve bi sürü rom kullandım en iyisi bu diye düşünüyorum bence bu romda kalın MIUI 12 çıkana kadar
Hocam sizin telefonda mı mi 9 Se ? şahsen ben bu romun telefonu biraz yordugunu dusunuyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
..Ses kısma güç tuşuna basınca fastboot ekranı cikiyor,.twrp menüsü açmak icin Ses acma güç tuşu diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin telefonda mı mi 9 Se ? şahsen ben bu romun telefonu biraz yordugunu dusunuyorum
Evet mi 9 se 128 GB hiç bir kasma ve yorma yapmıyor benim telefonumda ve en iyi pil perfonmasınıda bu rom verdi bana

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Evet mi 9 se 128 GB hiç bir kasma ve yorma yapmıyor benim telefonumda ve en iyi pil perfonmasınıda bu rom verdi bana
Telefon yeni olduğu için yüzde yüz gozlemleyemedim umarım dediğiniz gibidir memnun kalırım bende

Oyla:
Üst Alt