Yardım İlk kez Xiaomi kullanıyorum

Dvrmkcn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Devrim
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Merhabalar arkadaşlar
Xiaomi telefonunu çok merak etmekle birlikte ilk deneyimi mi redmi note 7 ile yaptım kullanalı 3 saat falan oldu oneriniz, yapmami tavsiye ettiğiniz şeyler var mı ?

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Bahsettiğiniz yayın sosyal medya uygulamalarında, bildirimlerde vs. ben hiç sorun yaşamıyorum. Siz bahsettiğiniz sorunları yaşıyorsanız bence forumda birkaç çözüm önerisi araştırın.

Banka SMS'lerin otomatik kopyalanmaması güvenlik açısından engellemiş diye okumuştum bir ara forumda. Ama dün Yapıkrediden gelen onay SMS'i otomatik olarak kopyalandı. Güncelleme gelmiş olabilir.
Bahsettiğim sosyal medya uygulamalarında ben de bildirim soeunu yaşamıyorum .

Instagram , maalesef ios kadar kaliteli fotoğraf yüklemiyor ... Uygulama ile alakalı bir sorun var ...
Twitter'da gorsel olarak iosun gerisinde
Whatsappta eski bildirimin gelmesi sorunu var ...

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Bahsettiğiniz yayın sosyal medya uygulamalarında, bildirimlerde vs. ben hiç sorun yaşamıyorum. Siz bahsettiğiniz sorunları yaşıyorsanız bence forumda birkaç çözüm önerisi araştırın.

Banka SMS'lerin otomatik kopyalanmaması güvenlik açısından engellemiş diye okumuştum bir ara forumda. Ama dün Yapıkrediden gelen onay SMS'i otomatik olarak kopyalandı. Güncelleme gelmiş olabilir.

Instagram'da telefondan telefona değişiyor Note 6 Pro cihazımda baya kötü videolar oluyordu instagram çekip atarsam normalden çekip atarsam daha iyi Mi 9 SE cihazımda biraz daha iyi kalitesi.

Oyla:
Üst Alt