Yardım İlk Günki Hala Dönme

dorukceli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doruk
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi room 10,3,5 stable
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar Xiaomi Türkiye ailesi. Şuan Mi room 10.3.5 kullanmaktayım Redmi note 6 pro üzerinde. Cihazim rootlu, PitchBlackRecoveryProject yüklü. Çok fazla rom değiştirdim bunlar arasında xiaomi.eu stable, xiaomi.eu beta, masik x, mi room ve crdroid gibi romlar vardı. Ara ara memnun oldum, ara ara sıkıldım. Şimdi de telefonu ilk aldığım günki haline getirmek istiyorum ki en çok o zamanlar memnundum. Size sorum, bu işlemi nasıl yapabilirim. Fastboot rom kurunca custom recovery eski haline döner mi? Ben cihazımın global stable rom kurmak istiyorum. Rootu kaldırmak, eski recoveriyi geri getirmek istiyorum. Tahminimce bunları yapınca zaten telefon yeniden garanti kapmsamına giriyor. Rehberlerinizi ve yarmızlarınızı bekliyorum.

dorukceli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doruk
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
5
Teşekkürler hocam. Cihazımım dediğim gibi Note 6 pro. Cihaz tulip, galiba tulip cihazlarda rollback yapabiliyoruz. Fastboot rom ile MiUİ 9 android oreo yükleyebilir miyim? Cihaz bck olur mu? Sürüm düşerken ya da Android sürümü düşerken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Teşekkürler hocam. Cihazımım dediğim gibi Note 6 pro. Cihaz tulip, galiba tulip cihazlarda rollback yapabiliyoruz. Fastboot rom ile MiUİ 9 android oreo yükleyebilir miyim? Cihaz bck olur mu? Sürüm düşerken ya da Android sürümü düşerken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
Forumda ARB kontrol konusu vardı onu incelemeniz lazım yada serhat.yldz size bu konuda daha iyi yardım edecektir.

Oyla:
Üst Alt