P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global stabil v10.0.3.0 Telefon Modeli Mi A2 Lite Bootloader Kilidi Açık Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Ekli dosyalar Screenshot_20190202-140239.png 98,9 KB · Görüntüleme: 125 Screenshot_20190202-140254.png 159,9 KB · Görüntüleme: 125
qwake17 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yiğit Cihazım Redmi Note 5 Konum Çanakkale Katılım 20 Eylül 2018 Konular 28 Mesajlar 388 Tepkime puanı 241 Puanları 58 2 Şubat 2019 #2 Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi
Skorpi Süper Üye Onursal Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cumhur Cihazım Mi 11T Pro Yaş 66 Konum İstanbul/Büyükçekmece Katılım 10 Haziran 2017 Konular 295 Mesajlar 20.097 Çözümler 8 Tepkime puanı 60.537 Puanları 438 2 Şubat 2019 #3 Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
coldfire Herkes kendi ateşini başkasının Cehenneminde sınar Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali Gölpinar Cihazım poco F5 Yaş 54 Konum izmir Katılım 12 Ekim 2014 Konular 7 Mesajlar 252 Tepkime puanı 134 Puanları 58 2 Şubat 2019 #4 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen abi sorun nedir? Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... aynen abi sorun nedir?
bayram1468 Forever Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım BAYRAM Cihazım Mİ 10T Yaş 44 Konum ANKARA Katılım 3 Şubat 2017 Konular 7 Mesajlar 348 Tepkime puanı 181 Puanları 58 2 Şubat 2019 #5 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... +1 Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... +1
mitux Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Erdem Cihazım Xiaomi Mi A1 Konum Çorum Katılım 17 Eylül 2018 Konular 5 Mesajlar 54 Tepkime puanı 75 Puanları 18 2 Şubat 2019 #6 Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Telegram: @mia1turkiye Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Facebook: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Son düzenleme: 11 Temmuz 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Mi flash ile global romu flasladım ama böyle bir sorunla karşılaştım Genişletmek için tıkla ... Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Telegram: @mia1turkiye Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Facebook: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafa bak sistem boyutu 1.1 GB ayarlar ise 254 mb Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 mitux' Alıntı: Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnş bendede öyle olur sağol kardeşim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 qwake17' Alıntı: Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Genişletmek için tıkla ... Clean all and lock işaretli idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Sistem 1.1 gb eskiden 7 gb idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 bayram1468' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Sistem eskiden 7gb idi şimdi 1.1 gb olmuş ayarlar ise 254mb olmuş Son düzenleme: 2 Şubat 2019 Oyla: Oyla 0 Downvote
Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Fotoğrafa bak sistem boyutu 1.1 GB ayarlar ise 254 mb Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 mitux' Alıntı: Aynısı benim de başıma gelmişti. Merak etmeyin, sizi etkileyecek hiçbir şey yok ve her şey normal. O ufak hata da ilk gelen güncellemede düzeliyor. MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... İnş bendede öyle olur sağol kardeşim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 qwake17' Alıntı: Mi flash ile flashlarken "clean all" işaretlemediniz mi Genişletmek için tıkla ... Clean all and lock işaretli idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 Skorpi' Alıntı: Ben açıkcası sorunun ne olduğunu anlayamadım? Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Sistem 1.1 gb eskiden 7 gb idi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2019 bayram1468' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Sistem eskiden 7gb idi şimdi 1.1 gb olmuş ayarlar ise 254mb olmuş
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Oyla: Oyla 0 Downvote
bayon Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Onur Cihazım Mi MİX/ Mi4 Meslek Kabin Memuru Konum İstanbul Katılım 22 Şubat 2016 Konular 32 Mesajlar 1.518 Çözümler 1 Tepkime puanı 721 Puanları 128 2 Şubat 2019 #9 Pegasus Drago' Alıntı: Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Oyla: Oyla 0 Downvote
Pegasus Drago' Alıntı: Yardım edim tekrar rom atsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen.
P Pegasus Drago Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ramazan Cihazım Mi A2 lite Yaş 24 Konum Adana Katılım 31 Ocak 2019 Konular 2 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 bayon' Alıntı: telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Genişletmek için tıkla ... Denedim Oyla: Oyla 0 Downvote
bayon' Alıntı: telefonun içinde ki sıfırlama bölümünden sıfırla bide istersen. Genişletmek için tıkla ... Denedim